Doma máme Ľudovíta. Aké chlapčenské meno sa k nemu hodí?
Ahojte pomozte mi neviem sa rozhodnúť nad menom mame Ľudovíta -prezyvame ho (Lala,Lalo niekedy Lali)
A rozmýšľala som nad menom Tomáš alebo Leonard.
Poprípadne som chcela dat Oliver stale neviem ake meno 🙈🙈stale som rozmýšľala ze ci sa bude hodiť meno
@kikula21 my mame Tomáša a je to parádne meno. Tomi, Tomáško, Tominko, Tomino..občas Tominečko 😁 ale najradsej ho oslovujem Tomáš ❤️
Mne sa páči Leonard ☺️
Prepáč ale píšeš akoby tie prezývky mali niečo spoločné s menom Ľudovít. 😆 Aj keby dáte meno Ladislav, Ľuboslav či Ľudomil, tak ho môžete volať lala, lolo a lali. Dokonca ak dáte druhému meno Leonard, môžete ich tak volať obidvoch. 😀
@a_alexandra_a s tvojim menom mám spomienku na spolužiačku Alexandru. Cela trieda sme ju volali ŠAŇO, a nie Šaňa, Saša, Saška ani Alexandra bola celu strednú ŠAŇO. Dôvod neviem. Tak aj Ľudovít môže byt LALA 😁😊
z týchto troch Tomáš, ale nepíšeš k akému priezvisku to má pasovať
Daj Miloslav.Budete ho volať Milo.
@cocolino234 len pisem ako ho prezyvame
toto nejako neviem pochopit, preco niekto vybera meno druhemu dietatu podla toho, aby sa to hodilo k menu toho prveho.. vsak v prvom rade vyberam meno, aby sa hodilo tomu nositelovi a nie aby pasovalo k surodencovi.. co su to nejake kusy nabytku, aby to v domacnosti spolu ladilo?
Eduard - Edo. Ľudo a Edo.
Je to kralovske meno. Mozno by som k tomu skusila viloama, eduarda alebo henricha.
Alebo aj Richard by nemol zlý výber podľa mňa. Z týchto vybratých by som nedala asi Leonarda, lebo by bol možno "Leli" - počula som v našich končinách takto volať Leonarda..., to by bolo veľmi podobné k Lali a deti by to mohlo mýliť...Z vybratých asi Tomáša.
Mne sa k tomu hodí Miloslav, alebo Radoslav.
@kikula21 Leo

Lala 😨🙈