icon

Doma máme Ľudovíta. Aké chlapčenské meno sa k nemu hodí?

kikula21
15. aug 2022

Ahojte pomozte mi neviem sa rozhodnúť nad menom mame Ľudovíta -prezyvame ho (Lala,Lalo niekedy Lali)
A rozmýšľala som nad menom Tomáš alebo Leonard.
Poprípadne som chcela dat Oliver stale neviem ake meno 🙈🙈stale som rozmýšľala ze ci sa bude hodiť meno

a_alexandra_a
15. aug 2022

Lala 😨🙈

kukulienka999
15. aug 2022

@kikula21 my mame Tomáša a je to parádne meno. Tomi, Tomáško, Tominko, Tomino..občas Tominečko 😁 ale najradsej ho oslovujem Tomáš ❤️

sima_20
15. aug 2022

Mne sa páči Leonard ☺️

cocolino234
15. aug 2022

Prepáč ale píšeš akoby tie prezývky mali niečo spoločné s menom Ľudovít. 😆 Aj keby dáte meno Ladislav, Ľuboslav či Ľudomil, tak ho môžete volať lala, lolo a lali. Dokonca ak dáte druhému meno Leonard, môžete ich tak volať obidvoch. 😀

kukulienka999
15. aug 2022

@a_alexandra_a s tvojim menom mám spomienku na spolužiačku Alexandru. Cela trieda sme ju volali ŠAŇO, a nie Šaňa, Saša, Saška ani Alexandra bola celu strednú ŠAŇO. Dôvod neviem. Tak aj Ľudovít môže byt LALA 😁😊

lucka_ke
15. aug 2022

z týchto troch Tomáš, ale nepíšeš k akému priezvisku to má pasovať

kuko55
15. aug 2022

Daj Miloslav.Budete ho volať Milo.

kikula21
autor
15. aug 2022

@cocolino234 len pisem ako ho prezyvame

reanda
15. aug 2022

toto nejako neviem pochopit, preco niekto vybera meno druhemu dietatu podla toho, aby sa to hodilo k menu toho prveho.. vsak v prvom rade vyberam meno, aby sa hodilo tomu nositelovi a nie aby pasovalo k surodencovi.. co su to nejake kusy nabytku, aby to v domacnosti spolu ladilo?

svetlonos
15. aug 2022

@kikula21
Severin - Sevo, Veri, Rino 😉

kikula21
autor
15. aug 2022

@reanda no ja sa skor neviem rozhodnúť

mimi2120
15. aug 2022

Eduard - Edo. Ľudo a Edo.

queen_mary
15. aug 2022

Je to kralovske meno. Mozno by som k tomu skusila viloama, eduarda alebo henricha.

sunyrose
15. aug 2022

Alebo aj Richard by nemol zlý výber podľa mňa. Z týchto vybratých by som nedala asi Leonarda, lebo by bol možno "Leli" - počula som v našich končinách takto volať Leonarda..., to by bolo veľmi podobné k Lali a deti by to mohlo mýliť...Z vybratých asi Tomáša.

michellemary
15. aug 2022

Mne sa k tomu hodí Miloslav, alebo Radoslav.

macikovaiveta
15. aug 2022
janka1011
15. aug 2022

@kikula21 nikdy by som nevyberala meno pre dieťa podľa toho, či sa hodí k bratovmu menu. Prečo by sa malo k nemu hodiť? Sú to dve jedinečné, odlišné bytosti. Alebo sa ti páči keď si ich ľudia budú pliesť?

drakvak
15. aug 2022

@mimi2120 A tretí môže byť Udo 😜