Dominik alebo Matej
Ktoré meno by ste si vybrali vy, a prečo?
Matej. Máme aj my doma. A je mi úplne jedno, koľko Matejov momentálne je. Ja som ani nevedela, aké populárne to meno je, keď sme ho vybrali. Vyberala som podľa toho, aké mená sa mi páčili a asi je to naozaj pekné meno, keď je ich toľko.
Matej veľmi pekné vždy sa mi páčilo meno
Máme Mateja. Ale ja som ho dávala s tým, že ho budú volať Matej. Žiaden Maťo, Maťko, to sa mi nepáči..
@alexka89 zo spomenutých by som dievčaťu žiadne nedala a nedala by som ani Lilly, Nela, Nina a podobne. Áno mena svojim deťom budem vyberať tak aby sa hodili aj dospelemu nech sa nemusia hanbiť za moju kreativitu. Žial veľa rodičov zabúda na to že dieťa s menom zije celý zivot a gro zivota ako dospelý.
My mame Mateja a tiež ich tu v okolí nebeha veľa, muž mu prvé dva mesiace hovoril Martin, lebo si nemohol zvyknúť a práve meno Martin sa vyskytuje častejšie, aspoň v našom okolí 😉
@44janica44 Dominik sa hodí všetkým 4om kategóriám
@alexka89 tebe áno ale u mňa by na zozname možných mien pre chlapca nebol.
Matej
Dominik
Matej ........neviem prečo, ale mne sa nepáči meno Dominik pre chlapca........dievčenská verzia Dominiky sa mi však páči

@44janica44 panebože tieto smernice či to pristane pubertiakovi či starému dedkovi🤦....a keď je dievčatko Mia alebo Chiara,Zara ,Ema ....ako asi bude stará babka žiť s takými menami?: ....úplne normálne ...neukamenuju ju zato