Dorota, Ružena, Rozália, Estera, Laura alebo Melisa. Ktoré je naj?
Ktoré z týchto mien je najviac v pohode poradíte?
Dorota, Ružena, Rozália, Estera, Laura, Melisa
Ďakujem
@anonym_autor melissa
@anonym_autor Dorota
Vsetky okrem Doroty.Brrr meno....asi najviac z nich Melissa
@anonym_autor Ester alebo
Melisa
Dorota alebo Ester (bez A na konci)
@anonym_autor Dorotka
Laura
Je smutné ako dospelí dokážu dehonestovať a vysmievať sa z obyčajného mena, tým ukazujú svoj úbohý charakter.
Ester, Laura, Dorota
@anonym_autor z tychto by som si vybrala Rozalia alebo Ester
Bola by som schopná vybrať si len Rozáliu, aj to len preto, že sa tak volala prababka.
Nie som veľmi na zahraničné verzie, ale ak máte nie veľmi slovensky znejúce priezvisko, aj Rosalie, Rose by som dala.
A znova by som prešla zoznam mien.
Laura sa mi páči.
Mam doma malu Rozalku. Meno mi pride krasne, nadcasove a neni tuctove. Stretla som sa len s pozitivnym ohlasom 😉
Dakujem za názory, trochu ste mi pomohli. Tie mena Estera, Miriama som napísala ako sú v kalendári. Tiež sa mi viac páčia bez toho “ a” na konci. Pamätám si že kedysi boli v kalendárov bez áčka neviem prečo to tam teraz pridali. 🤷♀️
Dakujem za názory, trochu ste mi pomohli. Tie mena Estera, Miriama som napísala ako sú v kalendári. Tiež sa mi viac páčia bez toho “ a” na konci. Pamätám si že kedysi boli v kalendárov bez áčka neviem prečo to tam teraz pridali. 🤷♀️
@anonym_autor Rosalie ked už, to je pekné, nie?
Buď by som dala Laura, ale je to také tuctové. Takže asi by som išla asi do Ester. Rozáliu by som možno dala skôr Rosalie alebo tak, ale zasa záleží od priezviska
@anonym_autor Larva je naj.
@anonym_44c97a Larva?mam dceru Lauru,a keby jej niekto takto povedal,tak si o nom pomyslim,ze ma velmi nizke IQ.dceru ucim,ze sa nema nikomu posmievat za meno,ked to zvladne 6r dieta,aj dospely by mal,ci?
@anonym_44c97a Larva?mam dceru Lauru,a keby jej niekto takto povedal,tak si o nom pomyslim,ze ma velmi nizke IQ.dceru ucim,ze sa nema nikomu posmievat za meno,ked to zvladne 6r dieta,aj dospely by mal,ci?
@simona92101 áno stretla som sa s tým, napr Laure hovoria decka larva keď chcú byť zlé a Dorote zas Dora sprostá, Alanovi anal atd. S tým nic nespravíš. Pripadne ak už meno je ok, z priezviska vedia všeličo vytvoriť. Dospeli uz snad maju viac rozumu a nech si myslia čokoľvek tak by mali byt taktnejsi.
Rozália a Ružena mi tiež evokujú staru babku, Melissa a Ester za mna fajn.
Dorotku nie, prosím, nech ich nie je veľa. 🙏🏽😉
@simona92101 áno stretla som sa s tým, napr Laure hovoria decka larva keď chcú byť zlé a Dorote zas Dora sprostá, Alanovi anal atd. S tým nic nespravíš. Pripadne ak už meno je ok, z priezviska vedia všeličo vytvoriť. Dospeli uz snad maju viac rozumu a nech si myslia čokoľvek tak by mali byt taktnejsi.
Rozália a Ružena mi tiež evokujú staru babku, Melissa a Ester za mna fajn.
@nereika ja som sa s takymi urazkami voci mojej dcere zatial nestretla zo strany deti,chvalabohu.dcera maju v triede rozne mena,aj exoticke a teda nepocula som,ze by sa posmievali..

@julia_romeo a tvoj komentár je aký akože prosím?
@stellarstar mna prosit nemusis.... 🙂