Dorota, Ružena, Rozália, Estera, Laura alebo Melisa. Ktoré je naj?
Ktoré z týchto mien je najviac v pohode poradíte?
Dorota, Ružena, Rozália, Estera, Laura, Melisa
Ďakujem
@anonym_autor melissa
@anonym_autor Dorota
Vsetky okrem Doroty.Brrr meno....asi najviac z nich Melissa
@anonym_autor Ester alebo
Melisa
Dorota alebo Ester (bez A na konci)
@anonym_autor Dorotka
Laura
Je smutné ako dospelí dokážu dehonestovať a vysmievať sa z obyčajného mena, tým ukazujú svoj úbohý charakter.
Ester, Laura, Dorota
@anonym_autor z tychto by som si vybrala Rozalia alebo Ester
Bola by som schopná vybrať si len Rozáliu, aj to len preto, že sa tak volala prababka.
Nie som veľmi na zahraničné verzie, ale ak máte nie veľmi slovensky znejúce priezvisko, aj Rosalie, Rose by som dala.
A znova by som prešla zoznam mien.
Laura sa mi páči.
Mam doma malu Rozalku. Meno mi pride krasne, nadcasove a neni tuctove. Stretla som sa len s pozitivnym ohlasom 😉
Dakujem za názory, trochu ste mi pomohli. Tie mena Estera, Miriama som napísala ako sú v kalendári. Tiež sa mi viac páčia bez toho “ a” na konci. Pamätám si že kedysi boli v kalendárov bez áčka neviem prečo to tam teraz pridali. 🤷♀️
Dakujem za názory, trochu ste mi pomohli. Tie mena Estera, Miriama som napísala ako sú v kalendári. Tiež sa mi viac páčia bez toho “ a” na konci. Pamätám si že kedysi boli v kalendárov bez áčka neviem prečo to tam teraz pridali. 🤷♀️
@anonym_autor Rosalie ked už, to je pekné, nie?
Buď by som dala Laura, ale je to také tuctové. Takže asi by som išla asi do Ester. Rozáliu by som možno dala skôr Rosalie alebo tak, ale zasa záleží od priezviska

@julia_romeo a tvoj komentár je aký akože prosím?
@stellarstar mna prosit nemusis.... 🙂