Elenka, Lucka alebo Eliška
Ahojte žienky,
Som veľmi nerozhodná. Všetky tri mená sa mi páčia, avšak rada by som aj váš názor. 🙂
Prípadne stalo sa Vám že ste mali vybraté meno už pár mesiacov dopredu a nakoniec ste v pôrodnici dali úplne iné, ktoré ste na zozname ani nemali? 🙂
jednoznačne Lucka ❤️
@elenka996 všetky sú krásne. A tie rady, že teraz je nejaké frekventované, že daj iné je zbytočné, lebo mne keď dávali meno Nina, tak na Slovensku bolo jedinečné, že som nemala menovkynu na celej základnej, strednej a ani vysokej a teraz ich je až až. Takže to co platí dnes už nemusí platiť o rok, či dva. Ja som mala vybrane meno Emma niekoľko rokov pred tým ako sa dcérka narodila a absolútne ma nezaujímalo koľko ďalších Emmiek behalo po svete 😉 Mam to u prdele 😊
@elenka996 moja dcera sa mala volat klara este v momente ked som rodila bud klara alebo adam nevedela som pohlavie... Mame lucku 😃
Elen
@elenka996 Eliška je krásne meno 👌
@elenka996 Eliška🙂
Za mna Eliska ❤
@elenka996 my máme Elišku 🥰
Ja som vždy chcela Emmu, ale raz sa mi prisnila Eliška, tak máme Elišku ❤️
@stastnunka v tomto som sa presne našla 😅13 rokov dozadu🌺
@elenka996 Lucia : Sama som Lucia a som veľmi šťastná, že ma takto rodičia pomenovali. V zahraničí aj v práci (CH,DE,AT) nemá nikto problém s vyslovovaním môjho mena. Zdrobneniny, prezývky sa dajú vytvárať všelijaké.
Mne sa sa páči aj keď ma volajú Luca (Luco) 🤣 viem, že je to zo srandy. V škole bolo moje meno tým posledným, z čoho sa deti vysmievali.
Zaujímavý je aj význam mena, čarodejníctvo, a samozrejme, Lucy in the sky with diamonds. ✨

Eliška ❤️