Elisa či Ela
Ahojte, s manželom sa nevieme dohodnúť. Jemu sa viac páči Elisa a mne Ela. Tak ma zaujíma ako vnímate tieto mená. Ono je to v podstate podobné len neviem čo by bolo lepšie.
Mne sa najviac pači Ella 🙈
Tiež som za Elisu. Ela mi príde skôr ako skratka, či už z Elišky, Elisy alebo Elizabeth.
@kavasmliekom ale tam to asi vyslovujú ako Eliza nie? Nepozeravam, ale raz v ukážke som to zachytila 😃 ja by som skôr s výslovnostou EliSa
@talia16 ella znamená po španielsky "ona"
toto mi to evokuje. ako osoba bez mena
kde sa dvaja biju treti vytazi-vyberte tretie meno na kt sa zhodnete
Elisa je krásne meno, také neokukane, kdežto Ela je všade....
Ked vyslovnost Elisa tak dajte Elissa, inac ju vela ludi bude vyslovovat Eliza. Ale teda mne sa viac paci Ela.
Elu máme v rodine, a teda naozaj 30rokov vždy, keď sa predstaví tak prvé je či je Eliška. Z tohto dôvodu som za Elisu.
Hľadajte ďalej.
Strasne obe pre mna ale keby uz, tak Ta Ela. Mozno by som hladala uplne ine ak sa mate skrz to natahovat
Urcite Elisa, mne sa tieto extra kratke mena vobec nepacia, mne to vzdy evokuje meno pre domaceho milacika.
Elisa, mozes jej hovorit Ela.
Mame v rodine elu a nikto sa nepyta, ci je Eliska, Eleonora ani nic podobne. Ale ak sa to stava pri Ele, moze sa to rovnako stat pri Elise - co je tiez len povodne skratena verzia Elizabeth. Pri Elise sipim problem vo vyslovovani. S? Z? Alebo dokonca SS? V skolke jej najskor tiez budu hovorit Eliška ...
Elisa sa mi nepáči, Ela áno
Elisa
Ellie ?
@nedielka to je pekné veľmi ale príde mi to ako prezývka, ktorá sa dá vytvoriť aj z týchto mien.
Chápem. Mali sme v jaslickach Elisu, Ellie. Elu a Ellu. A nám sa najľahšie a aj najmilšie vyslovovalo Ellie [eli] . Ale samozrejme je to vec vkusu.
Elisa je krásne. My sme chceli Eliu alebo Ester 🙂 Ela sa mne osobne nepáči.
My máme doma týždňovú Elu, navrhol manžel a zhodli sme sa, čiže za mňa Ela 🥰
Alebo ešte existuje Elia a Eliána aj tym sa da hovoriť Ellie
Podla mna su strasne obe 🙈
@kitycat ste spokojnejšia keď sme dali tento komentár? Je úplne v poriadku, že sa vám mena nepáčia, ale dá sa to aj inak napísať alebo sa nevyjadrovat vôbec. Ďakujem
Som napisala nazor do diskusie, madam.
Ty si ta, co sa nebˇvie rozhodnut medzi menami "Bledo modra" a "Tmavo modra".... bude Eli alebo Ela vacsinu casu, tak ako polka jej triedy
Mne sa Ela volakedy pacilo ale uz ich je dost vela (aspon v mojom okoli) a za druhe v dospelosti bude podla mna lepsie zniet Elisa ako Ela...nevies co bude robit a osobne manazerka, lekarka alebo vyssie postavena zena znie Elisa vhodnejsie ako Ela...pre mna je Ela take male pojasene dievcatko rovnako ako Nela, Lea a podobne
My mame Elissu s dvoma s, aby vyslovovali aj v zahraničí Elisa, nie Eliza. Voláme ju aj skrátene Eli, v škole ju aj volajú Elis
@kitycat v poriadku ja beriem všetky názory, len píšem že sa to dá aj inak napísať pokiaľ sa mi nepáčia alebo sa nevyjadrovat vôbec. To je celé.
@kitycat moja je jediná v ročníku , ani žiadna Ela tam nieje. A keby ich aj bolo viac, tak nič sa nedeje. Autorka sa pýtala ktoré z týchto mien a keď nevieš odpovedať k veci tak radšej nepíš ani.
Ved som nic hrozne nenaapisala. Ak ta toto rozhodilo, tak neviem ako prezijes ked ti ju pomenuju inak ako nez ste vybrali meno

Elisa. Nie kvôli Dunaj k vašim službám 😁 ale dá sa skrátiť na Ela 🙃