icon

Elizabet alebo Izabel

20. aug 2025

Ahojte, žienky s mužom sme konečne našli mená pre naše dieťa 🙏🤣 teda pevné verím, že finálne..
Len si neviem vybrať z posledných dvoch 🤣
Elizabet alebo Izabel? Možno nám pomôžete 🥰

Strana
z2
autor
21. aug 2025
@senta_sofia

@anonym_autor ked ste sa dopracovali k tymto dvom, skuste este tretie

@senta_sofia joj som rada, že sme sa dopracovali aspoň k týmto 🤣🤣

ankare
21. aug 2025

@anonym_autor máte typické slovenské priezvisko?

karolinakr
23. aug 2025

obidve sú krásne, moc si si to neulahčila 😀

petronela1985
23. aug 2025

@anonym_autor kamarátka ma Elizabet, tak ju krstili, tak ju volajú. Starí rodičia sa s tým nejako nevysporiadali, volajú ju Sissi. Trpezlivo každého opravujú, že to nie je Elizabetka, ani Elisabeth, ani Betka, ale Elizabet. Nám sa páčiť nemusí, ide o to, aby ste vy boli spokojní.

autor
23. aug 2025
@karolinakr

obidve sú krásne, moc si si to neulahčila 😀

@karolinakr och mi hovor 🫤 konečne sme k niečomu dospeli a.. Tuším počkám do takého 36tt lebo toto je tragédia s nami 🤣 mne už dokonca ani tieto už neprídu tkae wuaw jak na začiatku 🫣

karolinakr
30. aug 2025

@anonym_autor neporodila si už náhodou? Malá Elizabeth sa narodila a bola v Trnavskom hlase odfotená 😀

autor
30. aug 2025
@karolinakr

@anonym_autor neporodila si už náhodou? Malá Elizabeth sa narodila a bola v Trnavskom hlase odfotená 😀

@karolinakr ahooj ale čo by 😊 my máme ešte kúsok času 🥰 a teda meno stále nie je jasné 🤣 je to hrozné, malý bol jasný od začiatku, dostal meno po tatovi.. S kočkou je to kríž 🤣

karolinakr
30. aug 2025
@anonym_autor

@karolinakr ahooj ale čo by 😊 my máme ešte kúsok času 🥰 a teda meno stále nie je jasné 🤣 je to hrozné, malý bol jasný od začiatku, dostal meno po tatovi.. S kočkou je to kríž 🤣

@anonym_autor
takto, ked to človek číta Elizabeth Pinčeková, tak no...daj podľa druhého mena, aby to pekne sedelo a budeš sa vedieť ľahšie rozhodnúť..

sova7
14. sep 2025

Izabela. Význam je rovnaký. Izabela je to isté čo Alžbeta len španielska verzia

Strana
z2