Elizabeth alebo Tamia
Ahoj. Ktore je podla Vas krajsie 🙂
Elizabeth alebo Tamia
@77daniela77 No ale si sa akosi rozohnila, nemusíš hneď nemá ktoré autorka vybrala pre svoje dieťa nazývať blbé, to je asi vec vkusu. Veď kľud, ona ho vyberá pre svoje, nie tvoje. To už vážne sa tu budú takéto veci vypisovať aj v diskusii o menách? A dúfam, že doba troška pokročila, máme tu rok 2021 a ani na dedine by sa tej Tamii nesmiali kvôli menu. Vieš, často tu vidím to čo si urobila ty, otázka aké meno Elizabeth / Tamia, ty napíšeš Alžbeta. Minule sa tu mamička pýtala, aké čaje dávajú ostatné deťom, aké im chutia, odpoveď "Pije len vodu." Nemajte pocit, že zapájanie do diskusií je povinné.
@77daniela77 Nemám problém, neboj sa. Ty asi máš, keď tu prskáš na všetky strany akoby sa vyberalo meno pre tvoje dieťa a ty si mu ho aj reálne musela dať. Ak nemáš čo napísať k veci, tak nepíš, veď sa zapoj, keď sa bude riešiť meno Alžbeta. Autorka chcela poradiť na fóre, nič zlé na tom nie je. Zamyslieť nad tým, ako reaguješ by si sa veru mohla. No, nebudem ja ďalej pero svini dávať (pre prípad nepochopenia ide o obrazné pomenovanie)
Ja si Sexmisiu pamätám, to bol super poľský film, aj som sa dobre zasmiala, škoda, že ho už nedávajú v telke. A hlavná postava bola kočka, neviem, či ona bola Tamia, ale asi hej...
Chudera si ty ak nevies ani vybrat meno pre decko a radis sa anonymne s cudzimi ludmi,no asi sa za seba mas preco hanbit ked sa skryvas.....hmmmmm.
@michaela_murinova ty si mimo riadne
Sa nestačím diviť, ako sú poniektoré ženy úbohé, stačí takáto obyčajná téma a ukážu svoju inteligenciu...
Elizabeth je pekne meno a nick name je Libby a to je este krajsie...
@pseudomonas87 Poznám Elizabeth, ktorá má slovenské priezvisko... Podľa mňa sa to hodí, ale tak 100 ľudí-100 názorov. 😃
Tamia🥴
Tamia je zaujímavé