Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca
Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...
@bejkidielko my máme Benjamína a v okolí nemá nikto také meno, ale to je moje okolie, u vás to môže byť inak.Ale každý chváli že pekné meno sme vybrali.
Mne sa paci aj Marcel Gross 🙂
@bejkidielko Albert aspoň za mna,za škôlku ani školu sme ineho nestretli 😉
@bejkidielko Kristián alebo Damián 🙂
@merryke aka je skratka?
@bejkidielko mne by sa k tomu hodilo Damián
@bejkidielko poznala som chalanov s menamo Mojmír a Severín (Mojo a Sevo). Takych veľa nestretneš 😉
Andreas, Kristián, Aleksander, Roderik
Nathaniel 🙂
@bejkidielko Za mna z uvedenych mien jednoznacen ALAN. ALAN GROSS.
@bejkidielko Z uvedenených mien by sa asi najviac hodilo meno Teodor (Teo) k vášmu priezvisku 🙂 ,je to krásne meno aj my ho máme v rodine 🙂
NATANAEL 💜
ja som chcela dat Christoforum ( podla jednej komedie s Vlastom Burianom) ale nenasla som odvahu 🙂 ale stale to lutujem.
@bejkidielko my mame Tristana 😊
@bejkidielko Damián
@cocolino234 veď tie deti raz vyrastú a budú z nich dospelí🤔🤦♀️🤣
@bejkidielko Gabrielko
Gregor Gross, Jerguš Gross
Alan začína byť celkom populárny ja poznám už troch .ten Alexander by celkom pasoval k priezvisku sa
@bejkidielko florian, damian
@bejkidielko teodor 😉
@bejkidielko citala som vsetky komentare,naozaj vela krasnych mien bolo spomemutych.. pridavam este typ na Aurela. Nas je teda siroko daleko jediny. 😁 Poculi sme len o jednom na opacnej strane Slovenska,no este sme ziadneho nestretli. 😁😊.
Sranda moj je Maxim a rozhodovala som medzi Maximom a Sebastianom😬mne sa veeelmi páči meno Hugo 😍
Ahoj mam Alana, ma 14r. a vtedy to nebolo bezne ,je vsade jediny,v triede , na kruzku vsade a je to super, volame ho Ali, Alan aj deti vacsinou Ali...meniny 8.3...odporucam..
Oscar Gross...
Simeon, Lester

@bejkidielko daj Julius...take ma malo kto😘