icon

Inšpirácie na výber mena pre dievčatko

nikess123
8. feb 2024

Ženy prosím poraďte alebo dajte inšpirácie na meno pre dievčatko priezvisko Gogolova 🙈 čím viac tie mena pozerám tým menej sa mi akékoľvek páči 🙈 mala som vybraté Ella ale priateľ sa nejako nestotožnil 😀

zuzu11166
12. feb 2024

@kuko55 jeeej,to ako vazne Zuzana?
To ma potesilo,ze niekomu sa to meno paci...
Ja som Zuzana a mne sa to nepaci,hlavne ked mi niekto povie Zuza.
No zmierila som sa s tym,lebo mi ho vybral môj otec,ktoreho naozaj veeeelmi lubim a hovori mi cely zivot Zuzanka moja🥰 aj napriek tomu,ze budem mat pomaly 50-tku🙂

puupava15
12. feb 2024

@nikess123 Zuzka krásne meno, pasuje aj k prezvisku

diankadida
12. feb 2024

@nikess123 mi mame Adelku a Dianku

janababana
12. feb 2024

@nikess123 ked citis od zaciatku meno Ella daj Ella, jedneho dna sa mozno vyda a priezvisko Gogolova pojde bokom, tak to mas jedno, ale tak ci onak sa Ella hodi aj k aktualnemu priezvisku 😊

tamararogerko7
Autor odpoveď zmazal
poslednepogo
12. feb 2024

@nikess123 Jana, Hana, Diana

aneladgampraha
12. feb 2024

@nikess123 mne osobne sa najviac hodí k priezvisku meno Hana...ja by som vyberala možno aj podľa toho ako dieťa budú volať zdrobneninou. Deti si v škole dávajú kadejaké hanlivé prezývky Mia zmija, Kajka fajka a takéto podobné... sama som to počula ako mojej dcérke ktorá je Karolína, ale voláme ju Kaja, Kajka...ktosi povedal Kajka fajka... no nepáčilo sa mi to...

vroni
12. feb 2024

Mne by sa k tomu priezvisku páčilo krátke meno, bez g a o, tie sa už opakujú v priezvisku. Nakoľko je to jednoduché slovanské priezvisko, nekombinovala by som ho s moderným zahraničným menom. Takže za mňa Nina, Jana, Aneta, prípadne Eva. Inak sa mi tiež trojpismenove mena priečia.

michellemary
12. feb 2024

@ivonluk Ivona je poľská verzia Ivany, takže stačí zájsť na sever od nás, a nájdeš ich tam množstvo, len v PL sa píše s w. 🙂

tilly
12. feb 2024

Agáta, Gréta

xtinqa
12. feb 2024

@nikess123 ja mám doma Lilianu, ale je len na Vás pre aké sa rozhodnete. My sme sa s mužom pri synovi nevedeli zhodnúť, ja som chcela jedno, on druhé a nakoniec dostal meno po ňom 😄.

tianna
12. feb 2024

@gleep1 a Ella Fitzgerald ti asi nič nehovorí, však? 😉 isto to nebola neúspešná žena.. úspech predurčujú iné veci ako krstné meno.. 🙂

tianna
12. feb 2024

@xtinqa prosím ťa ako ju budú/budete oslovovať v dospelosti? Lebo teda jednu som poznala a Lili bolo v jej veku absolútne komické a Liliana zas strašne dlhé 😆 vôbec nie v zlom, meno je veľmi pekné, len ma zaujíma ako ich nositeľky oslovovať v dospelosti 🙂

zuzike6
12. feb 2024

@gleep1 keď som brigádovala v jednom obchode tak dnu vošla pani s tromi psami...ušli jej a kričala na nich Zuza Jana a to tretie som v tom strese zabudla..keďže hneď prvé bolo moje a bola som.v šoku prečo na mňa kričí a ona kričala na psa 🙂 no a tu je dôkaz toho ,že ľudia môžu dat akékoľvek meno čomkoľvek....

kuko55
12. feb 2024

@zuzu11166 je to pekne meno 🤩a hodí sa k priezvisku

Ešte by bolo ôk Michaela, Lenka,Lucia...

danuso06
12. feb 2024

@nikess123 Nina,Lea,Hanka

danuso06
12. feb 2024

@zuzu11166 aj mne sa páči meno Zuzanka.Mam fajn kamošku a inak jej nepoviem.Len Zuzanka a to má skoro 50

dajanek
12. feb 2024

@nikess123 Ja sa volam Dajana. Vzdy som bola zo svojim menom spokojna... a rozhodne nieje tuctove ale ani exoticke...

pattinka
12. feb 2024

@nikess123 Júlia

agatbaza
12. feb 2024

Valentína Gogolová

dominikamacakova
12. feb 2024

Ja mám Zoja a Timea. Podľa mňa by sa hodili obe

xtinqa
12. feb 2024

@tianna oslovujeme ju Lili a keď bude dospelá, nech sa sama rozhodne ci chce aby ju oslovovali Lili alebo Liliana. Nechápem, čo je natom také zvláštne a prečo tu niektoré mate problém s určitými menami. Ja som Kristína všetci ma volajú Kika, keď budem stará babka, bude divne, keď ma tak niekto osloví? Keďže Kristína je tiež dlhé.

peeetulka84
12. feb 2024

@xtinqa Liliana je nadherne meno.

nikess123
autor
12. feb 2024

Priezvisko bude určite priatelove keďže sme spolu 13rokov plánujeme svadbu a máme 8 ročného syna ktorý ma tiež jeho priezvisko takže to netreba ani riešiť a práve som dospela asi k záveru že bude Liana ma dve verzie aj detskú Lia Lila Lilka Lianka a aj dospelácku Liana Lia čítala som všetky komentáre a tie od jednej pani že teda dievča s menom Lea Mia Ella bude v zivote neúspešne je veľmi hlúpe tvrdenie pretože si myslím že od úspechu závisia iné veci a nie krstné meno ale zbytočne riešiť samozrejme akceptujem každého názor a som rada za každý komentár podotýkam že teda v rodine aj okoli máme aj Miu aj Leu aj Sofiu a v podstate všetky mena ktoré sa mi páčia sú minúte 😂

tianna
12. feb 2024

@xtinqa ja vôbec nemám s tým menom práveže problém, mne sa páči 🙂 len mi prišlo zvláštne volať dospelú ženu Lili, ale v podstate je to asi ozaj podobné ako napríklad tvoje meno Kika 🙂 ďakujem, už mi to zvláštne pripadať nebude.

anonym_kaa
Odpoveď bola odstránená
alina765
27. jún 2024

Lívia Gogolova

kominar
8. aug 2024
tomaskovamaminka
8. aug 2024

@kominar to dievčatko ma už 3mesiace ;)

kominar
9. aug 2024