Inšpirácie na výber mena pre dievčatko
Ženy prosím poraďte alebo dajte inšpirácie na meno pre dievčatko priezvisko Gogolova 🙈 čím viac tie mena pozerám tým menej sa mi akékoľvek páči 🙈 mala som vybraté Ella ale priateľ sa nejako nestotožnil 😀
@nikess123 mi mame Adelku a Dianku
@nikess123 ked citis od zaciatku meno Ella daj Ella, jedneho dna sa mozno vyda a priezvisko Gogolova pojde bokom, tak to mas jedno, ale tak ci onak sa Ella hodi aj k aktualnemu priezvisku 😊
@nikess123 Jana, Hana, Diana
@nikess123 mne osobne sa najviac hodí k priezvisku meno Hana...ja by som vyberala možno aj podľa toho ako dieťa budú volať zdrobneninou. Deti si v škole dávajú kadejaké hanlivé prezývky Mia zmija, Kajka fajka a takéto podobné... sama som to počula ako mojej dcérke ktorá je Karolína, ale voláme ju Kaja, Kajka...ktosi povedal Kajka fajka... no nepáčilo sa mi to...
Mne by sa k tomu priezvisku páčilo krátke meno, bez g a o, tie sa už opakujú v priezvisku. Nakoľko je to jednoduché slovanské priezvisko, nekombinovala by som ho s moderným zahraničným menom. Takže za mňa Nina, Jana, Aneta, prípadne Eva. Inak sa mi tiež trojpismenove mena priečia.
@ivonluk Ivona je poľská verzia Ivany, takže stačí zájsť na sever od nás, a nájdeš ich tam množstvo, len v PL sa píše s w. 🙂
Agáta, Gréta
@gleep1 keď som brigádovala v jednom obchode tak dnu vošla pani s tromi psami...ušli jej a kričala na nich Zuza Jana a to tretie som v tom strese zabudla..keďže hneď prvé bolo moje a bola som.v šoku prečo na mňa kričí a ona kričala na psa 🙂 no a tu je dôkaz toho ,že ľudia môžu dat akékoľvek meno čomkoľvek....
Valentína Gogolová
Ja mám Zoja a Timea. Podľa mňa by sa hodili obe
@tianna oslovujeme ju Lili a keď bude dospelá, nech sa sama rozhodne ci chce aby ju oslovovali Lili alebo Liliana. Nechápem, čo je natom také zvláštne a prečo tu niektoré mate problém s určitými menami. Ja som Kristína všetci ma volajú Kika, keď budem stará babka, bude divne, keď ma tak niekto osloví? Keďže Kristína je tiež dlhé.
@xtinqa Liliana je nadherne meno.
Priezvisko bude určite priatelove keďže sme spolu 13rokov plánujeme svadbu a máme 8 ročného syna ktorý ma tiež jeho priezvisko takže to netreba ani riešiť a práve som dospela asi k záveru že bude Liana ma dve verzie aj detskú Lia Lila Lilka Lianka a aj dospelácku Liana Lia čítala som všetky komentáre a tie od jednej pani že teda dievča s menom Lea Mia Ella bude v zivote neúspešne je veľmi hlúpe tvrdenie pretože si myslím že od úspechu závisia iné veci a nie krstné meno ale zbytočne riešiť samozrejme akceptujem každého názor a som rada za každý komentár podotýkam že teda v rodine aj okoli máme aj Miu aj Leu aj Sofiu a v podstate všetky mena ktoré sa mi páčia sú minúte 😂
Lívia Gogolova
@kominar to dievčatko ma už 3mesiace ;)
@tomaskovamaminka ok

@kuko55 jeeej,to ako vazne Zuzana?
To ma potesilo,ze niekomu sa to meno paci...
Ja som Zuzana a mne sa to nepaci,hlavne ked mi niekto povie Zuza.
No zmierila som sa s tym,lebo mi ho vybral môj otec,ktoreho naozaj veeeelmi lubim a hovori mi cely zivot Zuzanka moja🥰 aj napriek tomu,ze budem mat pomaly 50-tku🙂