Je meno Nox pre chlapca vhodné?
Ahojte, myslite, že meno Nox pre chlapca je príliš zavazujuce? Mame zahraničné priezvisko takže by sa to k nemu hodilo.
Ďakujem za každý názor
@modrykolibrik mne sa to meno páči keď odhliadnem od významu, ktorého sa bojím.. každopádne je to len úvaha nič zavazujuce 😂
Co je na noci ťažké?
@vanilkovazmrzka
presne toto iste dielo ma napadlo, Noc a samota, len som už zabudla to et medzi tým 🙂
@svetlonos aj by sa mi to pacilo ako meno, len druhe dieta by muselo byt solitudo 😀
@natalkiis v živote som nevidela Pottera ani latinsky neviem, takže pre mňa nemá toto meno žiadne asociácie, dokonca mám sama radšej zahraničné mená než naše poslovenštené verzie, ale konkrétne toto sa mi nepáči. Ale len tým ako znie a ani napísané mi nič nehovorí. Ale ak sa vám, rodičom, páči, neriešte a kľudne dajte. Dnešné deti to už fakt neriešia (ak do nich zrovna netlačia svoje debilné názory rodičia).
@vanilkovazmrzka
a to iz by bol extrémne ohľadom významu 🙂 Ale noc môže byť aj krásna aj temná, ako každý človek. Ten význam noc mi nepríde ako negatívum. Samota uz jej 😁

@zuzikak áno pre toto som začala diskusiu, kvôli významu mena, ktorého sa obavám, keďže to je dosť zavazujuce 🙂 mame v zálohe ešte jemnejšie mena, ktorých význam neovplyvňuje jeho život. Ďakujem za názor