Je podľa vás meno Desdemona hrozné?
Aký názor máte na toto meno? Prezerám si celý kalendár a všimla som si ho a dosť ma zaujalo. Prezývky by mohli byť napríklad: Desy, Demi 🥰
V živote som take nepočula, nikde ho ani nevidela a mne sa absolútne nepáči. Ale ak sa vam páči, je to na vas ci date take meno dieťaťu. A hlavne ci sa to aj hodi k priezvisku.
Volať sa Des démona.. Chcela by som počuť, aká kreatívnejšia prezývka od spolužiakov sa dá vymyslieť na toto meno.
Mne sa nepáči. Pôsobí na mňa tak hrubo a ani ten "démon" v mene sa mi nepozdáva 🙃 Ale každému sa páči niečo iné...
Hmm. No mne to príde riadne ujeté, ale keď to bude dostatočne silná a extrovertná osobnosť, tak si s tým menom hravo poradí, dokonca bude hrdá, že je unikát. Ak bude skôr submisívnejšia a introvertná, tak to môže byť pre ňu celkom utrpenie. Možno by som vychádzala z toho, aké povahy ste vy s manželom, aj keď nie vždy to musí platiť aj na dieťa.
A aké iné dievčenské mená sú z ktorých by sa dala urobiť prezývka Desy, alebo Demi? 🤔 Napadaju ma mena Desana a Demiana
Denisa
Mne sa páči veľmi Desana. Mám kamošku a hovoríme jej Dessi.
A Demi nie je dobré meno? (Demi Moore). Keď tu po Slovensku behajú kadejaké zahraničné mená a chcete ju volať Demi, tak by som jej rovno dala meno Demi 🤷. Meniny si môžete určiť vy, či budete oslavovať na Desdemonu alebo Demianu 😉.
Nech sa nikto nehnevá ale mne skoro cvrklo ked som si to meno prečítala😀Takto keby sa mi niekto predstaví tak ani neviem ako by som sa v tej chvíli zachovala asi by som vybuchla od smiechu 😀
@dadka3450 Krásne. Pozerala som práve Facebook profily s týmto menom a všimla som si, že sa dáva aj tu na Slovensku. Porozmýšľam ešte nad tým. 😊
A v ktorom kalendári a kedy ma meniny Desdemona?
@martinkatinka 28. Novembra
@martinkatinka 28. novembra
Pre psika v pohode.
Hrozné meno. A čo Denisa? Daniela?
Ja sa teda dosť čudujem, že niekto toto meno v živote nepočul. Ani Otello ste nepočuli? To bol ten počerný chlapík, čo ju zaškrtil.
@h2 myslis otelák? sak to je vino 😂😂😂
@janetinka27 😅 Nie, víno som nemyslela. Ale to asi budú mamičky poznať skôr, než Shakespearea.
Demonštrácia, démon, doska.. Toto sa mi vybavilo po prečítaní tohto mena..
Ano,je to dost hrozne meno,dieta je Bozi dar
@mikadooo Demi Moore je Demetria. To je grécke meno.
Nepáči sa mi, veľmi tvrdo znie to meno
Chuda dieta, prosim nerob jej to ...
Hroza
Othello a Desdemona....
Tristan a Isolda.....
To su z literatúry mená postáv.Konkretne Desdemona znie veľmi hrubo a temne ( môj názor)
Nuz ale ak sa ti páči,je to tvoje rozhodnutie.Hlavne nech je malá zdravá a šťastná.
Hrozné, ako z hororu

to sa ako vážne pýtaš, si predstav, že sa tak voláš, máš 12 a si v škole....stačí?