Jonáš alebo Branko
Ktoré je krajšie ? K priezvisku pasujú obe.
Branko mi príde čudné, ale zas, hokejista Radivojevič s týmto menom, a dokonca v tomto tvare, žije celý život v pohode.
Jonas
Jonáš❤️
My mame Jonáška a voláme ho Jonki,Jonko,Joník a starší brat Džonka 🤣
My mame aj Branka aj Riska, takze 😁
My mame Branka. Vyberal manzel. A nas je Branko, nie Branislav
Branko znie pekne pre dieťa, no k dospelému mužovi sa mi to meno už akosi nehodí. Zato Jonáš pasuje aj k dieťaťu, aj k dospelákovi 🙂
Vsetky mena su lepsie ako Jonas, to je des, Branko je krasne
Jonáš je krasne meno 😍
Ked pocujem Branko, hned vidim Studenkovej Branka 🙈 Sorry 😂
Branko, aj mam :-*
Branko, ale my keby sa odrazu podaril nečakane chlapec tak Alexej
My máme Branimira 😊
@evkamotka autorka chce Branislava, to je ok, neskor doplnila info. Ja som reagovala na povodny navrh, ked pisala iba Branko. A jedneho Branka, doslova a dopismena Branka poznam. A je to naozaj smiesne, aby sa dosply chlap volal Branko. Nie Brano, nie Branislav. Doslovne v rodinom liste a na vsetkych oficialnych dokumentoch Branko. To je ozaj cez ciaru za mna.
Jonáš, rozmýšľala som nad ním, ale nakoniec sme dali meno Šimon
Branko
Nepaci sa mi,ked dospely muz ma meno ako zdrobnenina. Poznam napr starsich chlapov : Zdenko, Zlatko. Takze Branko podla mna nie.
My máme Branka, tento rok bude mať 4 roky. Na matrike a všetkých dokumentoch je Branko. Mne to nevadí na dospelom chlapovi, práve naopak, ale to je uhol pohľadu. Takí chorváti s tým žijú v pohode, aj my si zvykneme podobne ako na mnoho ďalších mien, ktoré teraz kolujú v škôlkach a školách.
Jonasov je teraz úplne všade. Jonasov je ako Sofii ....
Daj Branko. Pekne, nadčasové. Malý Branko veľký Braňo

@liloastitch aj my sme Mali v uzsom Vratko a Bystrik. Mame Vratka.