Katarína alebo Veronika?
Katarína alebo Veronika? 🙃🙃🙃
@negymama toto je také špecifické. Ani sa nečudujem,že sa urazila🤣
Som Veronika,svoje meno som v puberte neznášala....dnes už ako dospelá na to pozerám s nadhľadom a neriešim ja som chcela Katarínu alebo Zuzanku❤️
Viktória sa páči mne a tebe radím radšej Veroniku keď mám vybrať z tých 2mien ,Katarína sa mi vôbec nepaci
Veronika
Katka
Aj Karin je pekné
Veronika🤗
Mne meno Katka evokuje veľmi milé a zlaté dievčatko, neskôr milú ženu.. navyse, Katarína je také vznešene.. ak by som vyberala z týchto dvoch mien, tak určite Katarína..
Jednoznačne Katinka 💗
Mamu a sestru mám Katky, ani jednej sa ich meno nepáči, takže Veronika. 🙂
Ja som Veronika, sestra Katarína 😁 Mne sa páčia obe. Na Veronu a Niku nereagujem, segra je reflexná, reaguje na akýkoľvek tvar svojho mena.
@vkatush ako sa ti nemoze pacit to meno? to je narodne meno by som povedala, ked sapovie Katarina, Zuzana, predstavim si Slovensko
@karolinakr ani nie národné, ale medzinárodné, Cathrine, Katerína, to asi najčastejšie počúvam.
Nepáči proste. Btw Zuzanu svokor chcel, ale mal len synov. A vravel, ak bude vnúča, nech dáme také. Tiež sa mi nepáči 😂
Ale funny story, prvých 30 minút môjho života som bola Gabriela. Otec ma tak zapísal. Potom sa mama hádala s matrikarkou, nech to prepíšu (vraj sa nedá, ale viac sa nedá hádať so ženou po pôrode) a s otcom sa niekoľko dní nerozprávala 😂
@vkatush 👍

Veronika určite. Nevtieravé a nadčasové meno. Ja všetky Katarína, ktoré poznám, tak mám s nimi zlú skúsenosť (ospravedlňujem sa dámam, čo su tú s takým menom), ale fakt, s každou jednou to bolo podobné - hádavé, často idú do konfliktu, sebestredné, rady manipulujú...atď. A plus to je meno bývalky muža, takže chápeme sa...😂

Veronika sa mi paci viac, poznam 2, jednu volame Veroni, druhu Roni