icon

Kedy oslavujú meniny dievčatá nosiace meno Nikol?

6. nov 2025

Ahojte. Tie ktoré máte doma dievčatká s menom Nikol kedy oslavujete meniny? V kalendári tam je hádam aj 5datumov

biba_18
6. nov 2025

5 dátumov v slovenskom kalendári?

krasneleto
6. nov 2025

20/12

muzula
6. nov 2025

Existuje oficialne kalendarium a v nom sa meno Nikol nenachadza. Tak asi 29. 8. ked ma meniny Nikola.

laurika1432
6. nov 2025

Tak si jeden vyberte a oslavujte vtedy 😀

biba_18
6. nov 2025

nikol = nikola ... je to to isté meno ...

januska12323
6. nov 2025

Nikol je Nikola.

konikkon
6. nov 2025

@anonym_autor Nikola má na Slovensku meniny 29.8.

anonym_aff46a
6. nov 2025

@anonym_autor Normalne na Nikolu v auguste . Nicol Nicole Nikila Nikole Nikol Nicolette … Jeden fras to je .
Iba nechcu aby im bolo hovorene NIKOLA asi tak si povymyslali tisic variant.

Mali sme kolegynu ktora sa volala NIKOLA a buzerovala ludi že ona nie je žiadna NIKOLA ale NICOLE . Este aj jej muz prisiel do prace a zacal nas moralizovat ze si nezela aby sme takto volali jeho snubenicu😅😅ona mala 23 a on 38. .neskor vypisoval maily ludom z jej prace (teda nam kolegom) ako maju volat jeho snubenicu strasne dikatorskym poucnym stylom. My sme takmer odpadli ..,,…… Baba isla do polroka prec ……. Dialo sa to na SŠ

anonym_2f2d6d
6. nov 2025
@anonym_aff46a

@anonym_autor Normalne na Nikolu v auguste . Nicol Nicole Nikila Nikole Nikol Nicolette … Jeden fras to je .

Mali sme kolegynu ktora sa volala NIKOLA a buzerovala ludi že ona nie je žiadna NIKOLA ale NICOLE . Este aj jej muz prisiel do prace a zacal nas moralizovat ze si nezela aby sme takto volali jeho snubenicu😅😅ona mala 23 a on 38. .neskor vypisoval maily ludom z jej prace (teda nam kolegom) ako maju volat jeho snubenicu strasne dikatorskym poucnym stylom. My sme takmer odpadli ..,,…… Baba isla do polroka prec ……. Dialo sa to na SŠ

@anonym_aff46a riadny úbožiak .

ghostsgirl
6. nov 2025
@anonym_aff46a

@anonym_aff46a uznavam, ze muz bol zrejme trafeny, ale zase vy ste si tiez mohli zapamatat ako sa vola.

biba_18
6. nov 2025

@ghostsgirl citujem: "sa volala NIKOLA"

anonym_aff46a
6. nov 2025
@ghostsgirl

@anonym_aff46a uznavam, ze muz bol zrejme trafeny, ale zase vy ste si tiez mohli zapamatat ako sa vola.

@biba_18
@ghostsgirl Volala sa Nikola a trvala na tom aby sa jej hovorilo “Nikol” a jej muz potom robil to co som opisovala vyššie 😏 cize volali sme ju spravne ale nie pre nich😅

ghostsgirl
6. nov 2025
@anonym_aff46a

@biba_18
@ghostsgirl Volala sa Nikola a trvala na tom aby sa jej hovorilo “Nikol” a jej muz potom robil to co som opisovala vyššie 😏 cize volali sme ju spravne ale nie pre nich😅

@anonym_aff46a ok, tak som sa zle vyjadrila. Nie zapamatat ako sa vola, ale nevolat ju naschval tak ako nechce. Tiez som poznala zenu, ktora sa volala Daniela, ale vsetkym sa predstavovala Nela a aj sme ju tak volali. Nikto v kolektive ju nemal potrebu oslovovat Daniela.

anna777115
7. nov 2025
@ghostsgirl

@anonym_aff46a ok, tak som sa zle vyjadrila. Nie zapamatat ako sa vola, ale nevolat ju naschval tak ako nechce. Tiez som poznala zenu, ktora sa volala Daniela, ale vsetkym sa predstavovala Nela a aj sme ju tak volali. Nikto v kolektive ju nemal potrebu oslovovat Daniela.

@ghostsgirl Dobre choré, veď to je už vyznamovo úplne ine meno. No, ale čo sa čudujem, ja som mala cely zivot susedu, ktora sa volala Anna a vsetci ju volali cely život Júlia. Keby ju poštárka nezháňala ako Annu XYZ, tak to ani neviem.

lia2929
7. nov 2025
@anna777115

@ghostsgirl Dobre choré, veď to je už vyznamovo úplne ine meno. No, ale čo sa čudujem, ja som mala cely zivot susedu, ktora sa volala Anna a vsetci ju volali cely život Júlia. Keby ju poštárka nezháňala ako Annu XYZ, tak to ani neviem.

@anna777115 😂😂neverim presne to iste poznam susedka sa vola Mária a všetci ju volaju Žofka - susedia, kamarati , rodina. .. Strasne sa smejem mne to pride vtipne😅

talia16
7. nov 2025
@anna777115

@anonym_aff46a
@anna777115
Ja zase nechápem, čo je na tom choré? Veď svoje meno si nevyberáme, dostaneme ho od rodičov pri narodení a nie každý má to šťastie, že je so svojím menom spokojný. Takíto ľudia sa snažia nájsť si prezývky, iné varianty svojich mien alebo úplne iné meno, v ktorom sa cítia komfortne. Veľa z týchto ľudí si nejde zmeniť meno práve z rešpektu k rodičom. A ak nejaký dospelý človek nie je schopný rešpektovať oslovovanie druhej osoby tak, ako je jej to príjemné, tak je čisto škodoradostný.

anonym_aff86c
23. nov 2025
@anonym_aff46a

@anonym_aff46a súhlasím. Inak mne Nikola pripomína kolu a koleso 😁.