Koľko detí menom Eliška poznáte?
Ahojte, vybrali sme pre babatko meno Eliška. Nasledne sme sa docitali, ze je dnes velmi frekventovane, co nas nemilo prekvapilo.
Je vas tu vela mamiciek - chcela by som sa vas spytat, pre predstavu, kolko takych mensich deti Elisiek poznate - mozno v skolke alebo na zš v ramci jednej triedy.
Mozno to meno potom prehodnotime...
Dakujem
Poznám ich 5, dve v mojom veku, zvyšné majú od desať po tri roky. Všetky dostali meno podľa herečky Elišky Balzerovej. 🙂
Mi máme v okolí veľmi veľa Elišiek...aj brat má a švagriná hovorí, že za to že ich je tak veľa aj ľutuje, že jej dala to meno...
Vyberas meno,ktore je najmenej frekventovane?
Na slovensku zije 5,5mil obyv .tak vela staaastia.
Ja mam Samuela nas je zhodou okolnosti narodeny den pred meninami Elisky(6.10)
A tiez mi bolo povedane ze je frekventovane a ani som nevedela ,lebo to nesledujem a je mi to jedno...
Mam doma Ráchel ,Izabelu a Samka
Eliska sa mi ale nepaci
Vzdy ma napadne rozpravka Princezna ze mlejna🙈😀
@diskuterka22 mala som toto meno vybraté pred 12 rokmi a som rada, že mi to svokra vyhovorila. U nás je ich veeeeľmi veľa, aj 3 v jednej triede. Okrem toho v mš máme Elisa, Eliza aj Elis 🙈 No proste guláš.
dcera mala v škôlke jednu Elišku, neterku máme Elišku (3,5 r.) a nájdu sa medzi malými deťmi v našom mestečku Elišky, je to veru frekventované meno teraz 🙂
Ja mám tri deti, mama som už 12rokov a stále nepoznám ani jednu Elišku.. mne sa to meno veľmi páči, tak by som si to všimla.. je to hrozne milé meno..
My sme čakali Elišku a nakoniec sa narodil Petrík 🩵 už má 6 rokov. Mne je úplne jedno, ako často sa dané meno používa. Páči sa mi a hotovo 😀 v triede v MŠ nemal žiadnu Elišku, ani v MŠ, kde pôsobím ja, Elišku nemáme..
@vsicka036 staršej som vybrala meno Veronika v domnienke ako spomínaš - že sa nedá povedať škaredo. Až ju raz v škôlke volali na dvore 'Vera, ideš domov' a mne skrútilo uši 🤦🏻♀️

@diskuterka22 moj mensi ma v skolke jednu Elisku. Vzdy som myslela, ze sa jej neda skaredo povedat, kym neprisiel domov s tym, ze "Eliša v školke..." 🤦