Kombinácia mien Adam a Adrián
Ahojte baby, čo vravite na túto kombinaciu? Nie je to podla vas velmi matúce?
Je to mätúce, Adama by som nedala, aby nemal meniny a Vianoce v jeden deň
Úplne v poho. Nedala by som Andrej a Adrián, lebo tých by oboch mohli volať Aďo.
Adam v pohode, Adrián hrôza
V pohode, nevolajte ani jedného Aďo a je po probléme. Kamoška má syna Adama, aj dcéra má spolužiakov s týmto menom a jedného tak nevolajú
Kamoška tak ma prvý Adam druhy Adrian pohoda
Matuce to nie je. Sú to dve rozdielne mena. Je to rovnaké ako Nina a Nela.
Krajšie by bolo Ambróz a Arpád, to nie je mätúce ale nadčasové.
@anonym_autor daj deťom mena ake sa tebe páčia a nie aký si kôň vyberie či Zuzka ktorá si trúfla 🙄😒 to fakt sa samé neviete rozhodnúť? Naozaj?
@anonym_autor uff,Adama voláme Ado a Adriana Aďo,ale nie sú súrodenci,veľmiatuce pre bratov.
Čo tak Adam a Andrej?
Poznám osobne dvoch bratov s takymi menami.
Úplne v poho. Nedala by som Andrej a Adrián, lebo tých by oboch mohli volať Aďo.
@jaja20 ja volám aj Adama Aďo😄
ja som sa s aďom čo bol adam nestretla 🤷♀️ pre mňa je táto otázka zvláštna, lebo veď mená adam a adrián sa nijako na seba nepodobajú…
Adama volať Aďo? 😏
Za mňa v pohode, mne sa páči ak mená ladia spolu. Kedysi bežné bolo napríklad Danka a Janka, Lukáš a Tomáš a podobne. Ja teda Adama žiadného nevolám Ado, je to bud Adam alebo Adamko.
Ja mám Adama syna a vôbec by ma nenapadlo volať ho Ado veď to ani nepasuje na jeho meno. Adam je Adam alebo malý Adamko.
Adrián je tiež pekné meno ale nikdy by som ho nevolala Ado ale Adrián celým menom.
Ja mám Adama syna a vôbec by ma nenapadlo volať ho Ado veď to ani nepasuje na jeho meno. Adam je Adam alebo malý Adamko.
Adrián je tiež pekné meno ale nikdy by som ho nevolala Ado ale Adrián celým menom.
@anonym_1043cd presne toto nechapem dam dieťaťu meno,a volám ho prezyvkami, inými menami a neviem ako 🙊
@anonym_1043cd presne toto nechapem dam dieťaťu meno,a volám ho prezyvkami, inými menami a neviem ako 🙊
@ariannazara skracujú sa dlhé mena alebo mená znejúce veľmi formálne. Ale Adam neznie formálne a má 4 písmená. To potom aj Janu niekto volá Jaa alebo Jan alebo Ana aby to skrátil? Aký to má význam?
@ariannazara skracujú sa dlhé mena alebo mená znejúce veľmi formálne. Ale Adam neznie formálne a má 4 písmená. To potom aj Janu niekto volá Jaa alebo Jan alebo Ana aby to skrátil? Aký to má význam?
@marsmykkok tiez tomu nechapem, volám sa Aneta a kazdy ma vola Aneta, nikto nie Ana
@marsmykkok tiez tomu nechapem, volám sa Aneta a kazdy ma vola Aneta, nikto nie Ana
@anonym_c4a616 aj ja mam Anetu a aj tak ju voláme

Je to mätúce podľa mňa