icon

Ktoré meno vybrať pre súrodenca Huga?

25. jún 2025

Aké meno sa vám hodí k Hugovi? Dievčenské aj chlapčenské. Ideálne bez diakritiky, použiteľné na Slovensku aj v zahraničí (priezvisko nemáme slovenské, je v ňom G). Ďakujeem za nápady 🙂)

Strana
z2
hana2305
25. jún 2025

Tobias☺️a zenske Nelly

ika02
25. jún 2025

Ahoj, Greta a Tessa sa mi páči dievčenské. Mám Tobiasa a Alana.

danka_gi
25. jún 2025

Mne sa k nemu hodi Oskar a Karin

bielasovicka
25. jún 2025

To ešte ani nevieš ci bude chlapec alebo dievča, a už hľadáš meno?

stanislavicenka
25. jún 2025

Mna by zaujimalo, preco sa ma meno hodit k menu surodenca🤷‍♀️. Vzdy, ked to tu vidim, nedava mi to ziadny zmysel

ha_ha
25. jún 2025
@bielasovicka

@bielasovicka No a? Mnohé ženy majú mená vybraté dokonca dávno pred otehotnením.

luccija
25. jún 2025

Hana, Ela, Ivo, Riso

lylyjana
25. jún 2025

Felix, Alex, Tobias, Max. A dievcenske : Ela, Emma, Mia, Laura, Linda, Hannah, Ester

zojanka
25. jún 2025
@stanislavicenka

Mna by zaujimalo, preco sa ma meno hodit k menu surodenca🤷‍♀️. Vzdy, ked to tu vidim, nedava mi to ziadny zmysel

Mne by sa páčilo Oskar alebo Oliver.

@stanislavicenka tak doslova hodiť sa asi nemusia, ale ja si neviem predstaviť, že súrodenci sa napríklad volajú jeden František a druhý Carlos Miguele Angel 😄 Tiež mi príde fajn, keď sú tie mená z podobnej sorty.

lyinda
25. jún 2025

Jakub

talia16
25. jún 2025

Hugo a Gabo (Gabriel)

madeincssr
25. jún 2025

Laura, Frederika, Filip

mata2
25. jún 2025

Švagriná ma Huga. Druhý sa vola Alex

zitaje
25. jún 2025
@zojanka

Mne by sa páčilo Oskar alebo Oliver.

@stanislavicenka tak doslova hodiť sa asi nemusia, ale ja si neviem predstaviť, že súrodenci sa napríklad volajú jeden František a druhý Carlos Miguele Angel 😄 Tiež mi príde fajn, keď sú tie mená z podobnej sorty.

Mne sa k Hugovi hodí Bruno, dievčenské napr. Mila, Ela, Stela.
@zojanka presne, poznala som kedysi rodinu, kde mali synov Stanko (Stanislav, tipujem po otcovi / dedovi) a Enriko, dosť zvláštna kombinácia.

zuzitko74
25. jún 2025

Bruno pre chlapca, Vanda pre dievčatko.

deedol
25. jún 2025

greta, helga, helena, hana

chalanske neviem 🙂

deedol
25. jún 2025
@bielasovicka

@bielasovicka co je na tom cudne? ja som tiez riesila meno, ked sme este nevedeli pohlavie...

bielasovicka
25. jún 2025
@ha_ha

@bielasovicka No a? Mnohé ženy majú mená vybraté dokonca dávno pred otehotnením.

@ha_ha to by som si to dovtedy 100x rozmyslela 😄

ha_ha
25. jún 2025
@bielasovicka

@ha_ha to by som si to dovtedy 100x rozmyslela 😄

@bielasovicka Sú ženy, čo majú predpripravené mená už od detstva. 😀

autor
25. jún 2025
@stanislavicenka

@stanislavicenka veď to je úplne v poriadku, že to tebe osobne nedáva zmysel ☺️ Nie sme predsa klony. Pokojne sa zapoj do iných debát, ktoré ti zmysel dávajú 😉

autor
25. jún 2025
@bielasovicka

@bielasovicka veru, ešte neviem pohlavie a už hľadám meno – no predstav si ☺️ čo sú toto za móresy, však? 😁

alexka89
25. jún 2025

Bruno,Artur,Aleš a pre dievča Sara,hilda,Vanda,Oľga ,Simona.

larsen
25. jún 2025

Mne sa páči meno Gerhard a dievčenské Angela

zuzana76
25. jún 2025

Bruno a Greta

1mata
25. jún 2025

Bruno, Mila

bielasovicka
25. jún 2025

No ved toto🤣

nelca84
25. jún 2025

Susedovci maju Huga a Gretu

vkatush
25. jún 2025
@stanislavicenka

@stanislavicenka tak ja to chápem, ak je to v zmysle že jedného nazvem Alejandro, druhého Ladislav a tretieho Ištván 😅 tak nech aspoň "trošku" znejú rovnako, či už národnostne alebo tak harmonicky, neviem, ako to nazvať

simona19871216
25. jún 2025

Veď to sú dve rozdielne osoby načo to spájať

stanislavicenka
25. jún 2025
@vkatush

@stanislavicenka tak ja to chápem, ak je to v zmysle že jedného nazvem Alejandro, druhého Ladislav a tretieho Ištván 😅 tak nech aspoň "trošku" znejú rovnako, či už národnostne alebo tak harmonicky, neviem, ako to nazvať

@vkatush ale ved kazdy bude v zivote fungovat sam, ako clovek. Nie za ruku so surodencom

Strana
z2