Ktoré meno vybrať pre súrodenca Huga?
Aké meno sa vám hodí k Hugovi? Dievčenské aj chlapčenské. Ideálne bez diakritiky, použiteľné na Slovensku aj v zahraničí (priezvisko nemáme slovenské, je v ňom G). Ďakujeem za nápady 🙂)
Ahoj, Greta a Tessa sa mi páči dievčenské. Mám Tobiasa a Alana.
Mne sa k nemu hodi Oskar a Karin
To ešte ani nevieš ci bude chlapec alebo dievča, a už hľadáš meno?
Mna by zaujimalo, preco sa ma meno hodit k menu surodenca🤷♀️. Vzdy, ked to tu vidim, nedava mi to ziadny zmysel
@bielasovicka No a? Mnohé ženy majú mená vybraté dokonca dávno pred otehotnením.
Hana, Ela, Ivo, Riso
Felix, Alex, Tobias, Max. A dievcenske : Ela, Emma, Mia, Laura, Linda, Hannah, Ester
Mna by zaujimalo, preco sa ma meno hodit k menu surodenca🤷♀️. Vzdy, ked to tu vidim, nedava mi to ziadny zmysel
Mne by sa páčilo Oskar alebo Oliver.
@stanislavicenka tak doslova hodiť sa asi nemusia, ale ja si neviem predstaviť, že súrodenci sa napríklad volajú jeden František a druhý Carlos Miguele Angel 😄 Tiež mi príde fajn, keď sú tie mená z podobnej sorty.
Jakub
Hugo a Gabo (Gabriel)
Laura, Frederika, Filip
Švagriná ma Huga. Druhý sa vola Alex
Mne by sa páčilo Oskar alebo Oliver.
@stanislavicenka tak doslova hodiť sa asi nemusia, ale ja si neviem predstaviť, že súrodenci sa napríklad volajú jeden František a druhý Carlos Miguele Angel 😄 Tiež mi príde fajn, keď sú tie mená z podobnej sorty.
Mne sa k Hugovi hodí Bruno, dievčenské napr. Mila, Ela, Stela.
@zojanka presne, poznala som kedysi rodinu, kde mali synov Stanko (Stanislav, tipujem po otcovi / dedovi) a Enriko, dosť zvláštna kombinácia.
Bruno pre chlapca, Vanda pre dievčatko.
greta, helga, helena, hana
chalanske neviem 🙂
@bielasovicka co je na tom cudne? ja som tiez riesila meno, ked sme este nevedeli pohlavie...
@bielasovicka No a? Mnohé ženy majú mená vybraté dokonca dávno pred otehotnením.
@ha_ha to by som si to dovtedy 100x rozmyslela 😄
@ha_ha to by som si to dovtedy 100x rozmyslela 😄
@bielasovicka Sú ženy, čo majú predpripravené mená už od detstva. 😀
@stanislavicenka veď to je úplne v poriadku, že to tebe osobne nedáva zmysel ☺️ Nie sme predsa klony. Pokojne sa zapoj do iných debát, ktoré ti zmysel dávajú 😉
@bielasovicka veru, ešte neviem pohlavie a už hľadám meno – no predstav si ☺️ čo sú toto za móresy, však? 😁
Bruno,Artur,Aleš a pre dievča Sara,hilda,Vanda,Oľga ,Simona.
Mne sa páči meno Gerhard a dievčenské Angela
Bruno a Greta
Bruno, Mila
No ved toto🤣
Susedovci maju Huga a Gretu
@stanislavicenka tak ja to chápem, ak je to v zmysle že jedného nazvem Alejandro, druhého Ladislav a tretieho Ištván 😅 tak nech aspoň "trošku" znejú rovnako, či už národnostne alebo tak harmonicky, neviem, ako to nazvať
Veď to sú dve rozdielne osoby načo to spájať
@stanislavicenka tak ja to chápem, ak je to v zmysle že jedného nazvem Alejandro, druhého Ladislav a tretieho Ištván 😅 tak nech aspoň "trošku" znejú rovnako, či už národnostne alebo tak harmonicky, neviem, ako to nazvať
@vkatush ale ved kazdy bude v zivote fungovat sam, ako clovek. Nie za ruku so surodencom

Tobias☺️a zenske Nelly