Ktoré ženské meno je považované za najkrajšie?
Viete aké meno je vo všeobecnosti považované za najkrajšie?viem, že si môžete povedať že je to individuálne alebo mená mojich detí ale jedno je, o ktorom sa hovorí že je najkrajšie...ženské
Podľa mňa Eva, prvá žena..
Inak mám úplne iné preferencie..
A kto hovori ze to meno je najkrajsie? Štatistika? Lebo ta sa každym rokom meni. Tak som naozaj zvedava na odpoved..
Blanka, Dominika, Izabela
@jankafresova Renáta znovuzrodená
Sofia,Žofia,Soňa mudra
Alžbetka
To moje je najkrajšie 😍😍
Laura 😂
Marína
Už by si mohla prezradiť
Pre mna je to Scarlett
@rorino a ty sa volas podla Rory z Gilmore Girls?
No každému sa páči niečo iné... noo ale fakt som zvedavá na odpoveď.
viackrát som počula, že to je Mária, ale ako Mária nesúhlasím 😃
Lucia 😀
@majusqwa je to Maria
@majusqwa mne sa tak pacilo meno Majka ako decku, a potom som bola sklamana ked som zistila, ze to je obycajna Maria 😀
@sylvia217 medzi slovanmi.tam je to Mária
Ja mam sice Lauru a Klaudiu, ale pre mna najzenskejsie meno bolo stale Julia..
Takže presne tak, ako som si myslela. 🥱 Zaujímalo by ma, na základe čoho to bolo určené. Že ich je naviac? To je z kresťanských dôvodov. Mária a Jozef voľakedy boli v takmer každej rodine, viacmenej to bola "povinná jazda" v kresťanských rodinách.
@h2 u nas je Mária časté ale Jozefov tu popravde máme málo.a nie ze teraz ale ani v minulosti.starsi pani su Michalovia a Jánovia.
@maryetta prvykrat take pocujem...u nas okrem Marie Anny Heleny ešte ženy Zuzany a Kataríny.a ta Katarina bola Katuša.ale malo.skor Zuzana
Ako som povedala, štatistika. Ciže najviac používané meno za určite obdobie. Označiť nieco za najkrajšie je predsa subjektívna vec. Čakala som aspoň nejaké vysvetlenie
Budem za divnu, ale mne sa meno Maria nepaci vobec a neoznacila by som ho za najkrajsie.
Tymto sa ospravedlnujem vsetkym Mariam, nechcem vas urazit 🙊
NATAŠA

Bonnie