Laura alebo Sofia: Ktoré meno je lepšie?
Mám vo finále 2 mená pre dievča.
Poraďte, ktoré sa Vám páči viac?
Laura alebo Sofia?
Ja mám Laura Sarah napr… ale tiež mi príde že Sofia je pomaly každej domácnosti…starší chodí do školy a ma dve spolužiačky Sofie
Laura je pekne meno alebo lauren ja som chcela dať take meno ale nemám dievča ale chlapca ma 2 tyždne
@luciah187 To či je to meno populárne alebo nie , na to sú predsa statustiky. A ano Sofii je veľa, za posledných 10 rokov stále v topke ale vyzerá že Laura toľko nekraluje už. https://tvnoviny.sk/domace/clanok/369210-pozrit...
@keren001 my máme 3 mesačnú Sofiu a tiež som toto riešila, že ich je strašne veľa preto sme špekulovali aj nad inými menami. Ale keď som sa nad tým zamyslela tak za celý život som žiadnu nestretla. V škôlke v ani jednej triede nie je žiadna Sofia. Pozerala som si aj štatistiky, ktoré píše nemocnica a od začiatku roka ani jeden mesiac nebola Sofia ako najviac používané meno. Oveľa viac sa opakovala Ema, Eliška, Olivia, Viktória. Ja som s tým menom spokojná malej sa hodí a názory iných ma netrápia. Takže si kľudne dajte meno aké sa páči vám. Vy ho budete denno denne vyslovovať 😊

@karmen118 to treba vzdy aj podla seba davat, to ano. Ved mama je s dietatom 99% casu, hlavne jej by sa malo meno pacit, prijemne vyslovovat. Preto mne sa nepozdava, ak sa partneri rozhodnu, ze ty das chlapcovi a ja dievcatu. Mali by byt vsetci spokojni. Ale tak kazdy ma na to svoj pohlad samozrejme.