Lea, Tea, Bea, Nea, Rea, Zea. Ktoré meno je naj?
Ahojte, ktore z tychto mien sa vam najviac paci pre dievcatko?
Iba Lea, Bea je Beatka a ostatné sú odveci
Lea alebo Bea. Ostatné 🙈👎
Lea
...inak tieto mená končiace na ea sa zvyknú deťom ťažko vyslovovať a potom je Timeja, Leja... samozrejme neskôr sa to naučia....
Ja som beata a volaju ma cely zivot len bea a nemam s tym problem☺
Mne sa tieto kratke mena pacia, vobec mi nepridu zle, ale najviac sa mi paci take to zabehnute - Lea. Mozno aj preto, ze poznam len dve zeny s tymto menom, obe su krasne, charizmaticke a zahadne. Takze ako to uz byva, som tym ovplyvnena. Mne sa tieto mena pacia aj v spojeni s dalsim menom, kedze su kratke, priam sa mi tam pyta aj druhe meno..
Zea - ženské meno latinského pôvodu, význam: pšenica, obilie; veľmi zriedkavé meno
Rea - ženské meno anglického pôvodu, význam: prúdenie, tok
Nea - ženské meno, niektoré zdroje uvádzajú pôvod v svahilčine (žiarivá, trblietavá, lesklá), niektoré fínsky a niektoré švédsky (ako kvet zimozelu)
Bea - ženské meno, americký pôvod, význam: požehnaná. U nás skôr skratka od Beaty
Tea - ženské meno, grécky pôvod, význam: boží dar, princezná, bohyňa, u nás skôr skratka od Teodory
Lea - ženské meno, hebrejský pôvod, význam: unavená
Mne osobne sa z týchto najviac páči Lea, ale to bude asi tým, že je u nás bežne zaužívané. A čo mne osobne na týchto menách veľmi vadí, že sa veľmi ťažko skloňujú - napr. podaj Lei hračku mi spôsobuje tik 😀
ani jedno, keď už, tak Lea
Moze byt Theodora a budeme ju volat Thea. Mala som to meno vo vybere 😍
Mne sa krátke mena páčia mám dievča Leu a chlapca Tea ja som spokojná hodia sa im
Jeden z mojich psov sa volá Lea
Lea, alebo daj Beata a volajte doma Bea, ale bude mat do staroby dostojne meno 🙂
Ono vsetky tieto mena existuju ale rozhodnut sa musist nakoniec aj tak sama.
Beata.
Mne už príde ze čím debilnejsie meno tým viac COOL 🎉🎉🤣🤣
Prepáč, za mňa tiež z týchto mien ani jedno 🤷♀️ Má nejaký dôvod, že chceš krátke meno? Pekné krátke je napríklad Nela, Ema, Mia, Ela, Hana..
Ani jedno
Lea
Ja mám síce chlapcov ale voláme ich Leo a Teo ale krstený sú Leonard Matthew a Teodor Nicolas.Mená majú preto také lebo priezvisko máme nemecké
Ahoj, kludne daj ake len chces, ocisluj ich zavri oci a jedno vytiahni. Ale mozes ho dat ako druhe 🙂 Ako prve skor nejake ine 🙂 aj ked nemusi byt uplne bezne. Ale vsetky tieto su take no, na zvazenie

@coco1 presne! Inak pred 10rokmi keď sestra dala meno Natanael, tak všetci, že to čo je, ako ho budete volať a podobne ... a zrazu ake moderne meno 😂