Máte v okolí veľa dievčat s menom Hanka?
Ahojte, máte v okolí veľa Haniek? My ani jednu a veľmi sa nám to meno páči, no odrádza ma, keď je nejaké meno na každom kroku ako Sofia alebo Olivia momentálne…No a keď počuvam mená deti v školách/školkach, tak som počula o triede, kde sú 3 Hany😁
Dajte vediet, ako to mate vy 🙂 Vďaka.
My máme Hanku,ma 4r a nepoznám nikde v okolí žiadnu Hanku.nasa je aj v rodnom liste Hanka nie Hana.teraz mame druhu malú a ta je Anička,prvé meno som vyberala ja,a teraz manžel.dajte také meno aké sa vám páči
Poznám 2 Hanky. Jedna je moja neterka a druha je známej dcéra. Ale je pravda, že na detských ihriskách je meno Hanka počuť v poslednej dobe veru často (ale nič to nemení na tom, že je to krásne meno) 🙂
PS: ja som nositelka mena, ktoré ma na Slovensku najviac žien, čiže o nejakej výnimočnosti tiež nemôžem písať (ale moje meno sa mi páči). Podľa mňa nejde o frekvetovanosť ale aby sa vám páčilo a pekne "hralo" s priezviskom.
Poznam 4 Hanky,ale mne to nevadi. Mena su na to,aby sa davali a nie hladat meno,ktore nema nikto. Podla mna nie je nic nenormalne,ze sa v triede stretne viac dievcat,chlapcov s rovnakym menom. Je nas na Slovensku cca 5 milionov,ake meno by si chcela dat dietatu,aby sa mu nestalo,ze bude mat rovnake meno ako niekto v praci?
@lenuska852 aj naša je zapisana ako Hanka 😁
Neda sa riadit podla toho, co ma kto v okoli. Tvoje okolie moze byt uplne ine. Napr. dcera ma v podstate "obycajne" meno a predstav si, ze ziadne dievca na skole sa tak nevola (aj ked je to mensia skola). Mozno v tych nizsich rocnikoch sa nejaka najde, neviem.
Osobne poznam len 1 Hanku, dospelu. Inac som sa s tym menom nestretla.
Poznam 2 Hanky...jednu u nas v okoli a jednu ma kamoska. U nas su same Ninky, Sarky, Nelky, Viktorky...6-7r. Taka Katka je tiez rarita u syna v triede.
ANO. 9/10 zien ma teraz hanu.
Ja poznám len jednu Hanku, má mesiac a spí vedľa mňa v postieľke 😊
A aj keby ich bolo 10 v triede, prežije :D ja som Mária, takže viem o čom hovorím 😁😁
Ano poznam ich viacero.
Hana je krásne meno, ak by som rodila, čo už nehrozí, dám meno Hana.
Ja mam Karolinku, od škôlky bola jediná nositeľa tohto mena, aj celú ZŠ.
Teraz nastúpila na strednú a bum, štyri Karolíny v triede sú.
ja má Hanku
Ani jednu nepoznám

@veronicka88 ano, nasa reaguje skor na meno Hana - nemá rada, ked ju niekto oslovi ako Hanicka, povie, ze tak sa nevola a nechce aby ju tak volali....