icon

Mená Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora

8. jún 2023

Ktoré z týchto mien sa vám páči najviac???
Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora

Strana
z2
katica06
8. jún 2023

Áno jedno. Lunu poznám iba psa. Keď čítam Aurora tak prvé ma napadne veľká loď októbrovej revolúcie, a všetky drísty okolo komančov čím nás v škole páchali, des a hrôza

lalenka33
8. jún 2023

Pre psa či mačku?

bluka2
8. jún 2023

Tak ja poznam aj Avu, aj Lunu, aj Iris ako normalnych ludi a nezda sa mi to nic exoticke. Dokonca v skole mame 3 Avy. Iris kolegyna v praci a Luna dievca tu z terminovky. Aurora sa mi spaja s Aurora Borealis, ale v pohode. Afroditi asi skor pre Grekynu a tie 2 na K mi nesedia

fineta
8. jún 2023

Čo ti ja viem... Veľmi subjektívne vybrať meno pre svoje dieťa... Z tých čo si napísala, tak by som nepoužila ani jedno. 😔 Ava sa volal každý druhý vlčiak u nás na dedine. Ale nechcem ti vytvárať asociácie. Meno musí byť s tebou zžité. Pokiaľ také nemáš a hľadáš rady na fóre, nie je to to pravé. 🫤

benit
9. jún 2023

Kamos ma psika Irisku. Pekne meno🐶

alexka89
9. jún 2023

Tak ak nemáš sloven. priezvisko tak by som ja vybrala buď tá Aurora,Ava alebo Kendall ...inak všetky tie mená sa mi skôr hodia k barbinam.

siminah_
12. jún 2023

IRIS 💕

michellemary
12. jún 2023

Iris. Poznám jednu veľmi milú a vzdelanú dámu s týmto menom.

zitaje
2. júl 2023

Mne sa páči Ava a nerozumiem prečo by sa mala na Slovensku vyslovovať inak ako Ava. Luna bola u mňa chvíľu vo výbere pre najmladšiu, ale neprešlo 😁 Aurora a Iris ok, zvyšok by som rozhodne nedávala.

evaachesa
2. júl 2023

Po prečítaní posledného mena mi tam pasuje ešte Hermafrodit do výberu. 😁

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2