Mená Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora
Ktoré z týchto mien sa vám páči najviac???
Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora
Pre psa či mačku?
Tak ja poznam aj Avu, aj Lunu, aj Iris ako normalnych ludi a nezda sa mi to nic exoticke. Dokonca v skole mame 3 Avy. Iris kolegyna v praci a Luna dievca tu z terminovky. Aurora sa mi spaja s Aurora Borealis, ale v pohode. Afroditi asi skor pre Grekynu a tie 2 na K mi nesedia
Čo ti ja viem... Veľmi subjektívne vybrať meno pre svoje dieťa... Z tých čo si napísala, tak by som nepoužila ani jedno. 😔 Ava sa volal každý druhý vlčiak u nás na dedine. Ale nechcem ti vytvárať asociácie. Meno musí byť s tebou zžité. Pokiaľ také nemáš a hľadáš rady na fóre, nie je to to pravé. 🫤
Kamos ma psika Irisku. Pekne meno🐶
Tak ak nemáš sloven. priezvisko tak by som ja vybrala buď tá Aurora,Ava alebo Kendall ...inak všetky tie mená sa mi skôr hodia k barbinam.
IRIS 💕
Iris. Poznám jednu veľmi milú a vzdelanú dámu s týmto menom.
Mne sa páči Ava a nerozumiem prečo by sa mala na Slovensku vyslovovať inak ako Ava. Luna bola u mňa chvíľu vo výbere pre najmladšiu, ale neprešlo 😁 Aurora a Iris ok, zvyšok by som rozhodne nedávala.
Po prečítaní posledného mena mi tam pasuje ešte Hermafrodit do výberu. 😁

Áno jedno. Lunu poznám iba psa. Keď čítam Aurora tak prvé ma napadne veľká loď októbrovej revolúcie, a všetky drísty okolo komančov čím nás v škole páchali, des a hrôza