Mená pre slečny - dvojičky
Poraďte prosím mená pre dve dievčatka, dvojičky
Olivia, Nina, Livia, Miriam, Klara, Greta, Karolina, Ivana, Petra. Je plno peknych dievcenskych mien. Staci si vybrat 2, podla mna nemusia k sebe nejako pasovat, len aby nebolo jedno rydzo slovenske, napr. Katarina, Štefania, Anna a druhe nejaka Vivien, Nea alebo podobny blud
Mne sa veľmi paci Júlia a Olivia
Môj chlap má z predošlého vzťahu Lauru a Sofiu.
Nelka a Stelka
Zuzka a Katka
Tamara, Tereza
Olívia a Melánia
Monika a Erika
Martina a Kristína
Emka a Lenka
@x_mery_x tak sa volajú moje dievčatá,ale nie dvojičky ❤️
Mne sa velmi paci kombinacia Laura a Linda..sice nemam dvojicky, ale mam 2 dievcata Lauru a Klaudiu, kedze Linda u manzela nepresla 😅
Ktorékoľvek dva mena ktore sa vám páčia. Nerozumiem potrebe nejak ich ladiť..
Kamoška má po sebe a po otcovi dievčat samozrejme ekvivalent v ženskom rode.
Príklad Zuza a Karol...deti Zuza a Karolína
Lenka a Laura (majú meniny deň po sebe a začínajú na rovnaké písmenko)
Erika a Monika
Ema a Ela
@danyelia to je krásna kombinácia ❤️
@mamkalentedkova Ďakujem, mám dcérky s týmito menami, Nelly a Stella 🙂
Lea a Ela nerýmujú sa ale majú rovnaké písmena v mene.
vobec nie je potrebne ich ladit. Praveze bude pekne, ked budu mat kazda vlastne meno bez toho aby sa rymovalo so sestrinym.
Juliana a Liliana/ Bibiana/ Kristiana.
Anna a Hana,
Zora/Zara a Zoja
Viktória a Valentína/ Veronika
Ružena a Margaréta
Dáša a Máša...
@danyelia obe mená sú krásne 🥰 ja mám staršiu Lindu a mladšiu Nelu 😊
Sú to dve samostatné bytosti. Nedávajte podobné a už vôbec nie rýmovacie mená. Dosť, že sa budú vo všetkom inom podobať. Aspoň meno môžu mať vlastné.
Pár mien dvojičiek z nášho okolia môžeš si vybrať...Lea a Mia, Erika a Miška, Silvia a Saška, Rafaela a Valentina, Karin a Laura,
Ema Emily Julia Amelia Isabella Elizabeth Jana Dana / Janka a Danka . Monika Michaela. Daniela Diana Natalia Emilia / Natalie a Emily. Vlastne Daj hocico co sa ti paci nemusia mat podobne mena staci ked ich oblecies do rovnakeho 😉
Lujza a Lotka
@methexis Anna a Hana sú dve podoby jedného mena. Nejednu Annu v rodine volajú Hanka a naopak, moju Hanku občas niekto osloví Anička. Sestrám by som také mená nedala. Podobne ani Dana a Daniela (dokonca ani Diana) alebo Michala a Michaela.
Otázka je, do akej miery ich chce mať autorka rovnaké? Môže ísť cestou, že keď už majú narodeniny naraz, nech majú aspoň každá meniny v iný deň... alebo bude hľadať mená, ktoré sú v jeden deň aby aj meniny mali spolu, mená, ktoré sa rýmujú, podobné mená (ale tu riskuje ešte častejšie zámeny a nedorozumenia)
Ja by som vyberala mená, ktoré na jednej strane znejú rozdielne, ale pritom sú súrodé. Buď obe typicky slovenské alebo obe exotickejšie. Ja nemám dvojičky, ale mám 2 dcéry -Hanku a Mišku- jednu februárovú a druhú marcovú. Narodeniny majú s 3 týždňovým rozostupom. Meniny trošku ďalej od seba. (Keďže sme všetci 4 ryby, a ja s mužom máme meniny začiatkom roka, chcela som to rozhodiť)
Ďakujem všetkým. A aké druhé meno k menu Dorota
Natálka, Nelka
Šarlota? Ak teda chceš ladiť mená
Ria a Mia sa pacia mne
K Dorote sa mi hodia mená ako Hana, Alžbeta, Marína, Eliška, Alica, Terézia..
Anka a Hanka

Janka a Danka