icon

Meno Afrin

31. jan 2022

Po celú dobu, čo som s ňou hrala som si len vravela, že aké je to pekné meno.😅 Nie som si istá, že aký to je štát- Bangladéš?
Tiež sa vám páči?

Meno Afrin
miadi
31. jan 2022

Nie 🤣 ale ked tak chces pomenovat svoje dieta tvoja vec 😁

roja01
31. jan 2022

@miadi ja si myslim,ze by spoluziaci odvodili hned prezyvku napr. African

miadi
31. jan 2022

@roja01 Mozno na Svk no (u nas 🇨🇦)deti take veci nemaju dovolene . Normalne sa volaju tak ake mena im rodicia dali. Takze nejake srandicky ci komolenie mena nehrozi.

roja01
31. jan 2022

@miadi myslim, ze je to pekne meno. No poznam deti. Pochybujem, ze vymyslat prezyvky je zavisle na tom co dospeli povoluju ci zakazuju. Prezyvky sa pred autoritami ani nepouzivaju.

miadi
31. jan 2022

@roja01 ale co by nie. U nas by to deti ani nenapadlo posmievat sa z mena menit ho . Proste je to bully move a to sa netoleruje. Je to aj tym vzorom aky maju doma. Prezyvku taku s akou majitel mena suhlasi je nieco ine. Nepoznas deti v kanade tu sa deti do skoly tesia. Sikana nie je tolerovana.

deti95060810
31. jan 2022

no ak bývaš v zahraničí tak ešte ako tak, ale na sK by som také meno nedala...

autor
31. jan 2022

@miadi Mám ešte len 15 rokov tak deti ešte dlho nebudem mať 😁

elementissa
4. feb 2022

Meno ako meno, ale radšej pozri do nejakého menného zoznamu, či to vôbec meno je. Kľudne to môže byť prezývka. Môj nick tiež nie je reálne meno, ale keby sa s ním stretlo nejaké somálske 15 ročné dievča s neznalosťou cudzokrajných mien, tak si môže myslieť, že je to reálne meno.