icon

Meno Albín

2. feb 2022

Poznáte nejakého?
Páči sa vám toto chlapčenské meno ?

jaja20
2. feb 2022

Poznám,jedného Roma... Ale aj tak,za mňa nie. Je veľa iných,krajších mien pre chlapčeka.

tribaby
2. feb 2022

Herec Albín Medúz a zosnulý maliar Albín Brunovský

zdenka11081983
2. feb 2022

Co Vam tie deti spravili, ze takéto hrozne mena 😁 Kamoskin otec je Albinko 😁

karhu
2. feb 2022

poznam, je to uz dospely, uspesny muz

ivkazba
2. feb 2022

Poznám, dospelého ex-kolegu. Hovoria mu Albi. Ale vzhľadom k tomu, že "albín" resp. albinizmus je genetická porucha enzýmov, tak nedala by som dieťaťu také meno.

nique
2. feb 2022

Stryko a bratranec. Hrozne meno. Mladeho volaju Bińo

modraslamka
2. feb 2022

len nech sa nenarodi ako albin to uz by bol gol🤣

maca283
2. feb 2022

poznam a nepaci sa mi to meno

sandyan
2. feb 2022

Albin, poznam jedneho Roma ale je uz starsi..neviem, dietatu asi niee

pribinak
2. feb 2022

Hrozne meno. Ja mam dojem, že tehotné si tu dali preteky, ktorá vymysli hroznejsie meno.
Ako ho buďte volať? Albinko?

1ryba
Autor odpoveď zmazal
bikarbona
2. feb 2022

Mne sa paci slovanska verzia Belo.

amelie2017
2. feb 2022

Stryko bol Albin, takze pre mna je to meno domacke, normalne, ale synovi by som ho nedala.

asia83
2. feb 2022

Nie.

eriksonka1234
2. feb 2022

Toto naozaj nie

mimi3008
2. feb 2022

Poznam, presne ako uz spominali Albin Meduz herec a potom este jeden starsibrom. To meno je strasne

mistymay33
2. feb 2022

Albín je uplne v pohode meno. Nas sused bol pan Albín Brunovsky známy maliar. Ak sa tebe paci, na ostatne mamicky sa vykasli. Toto meno je normalne v slovenskom kalendari a podla mne je krajsie a vynimocnejcie ako novodobé Matiasko, Tobiasko, Noelko a podobne.

mimikarol
3. feb 2022

Keď sa ti páči, tak ho daj. Záleží ti na názore cudzích zien? Mne osobne sa nepáči, sused mal psa Albína a spolužiaka sme tak prezývali...

jaskolka
3. feb 2022

Mne sa Albín spája skôr s albinizmom, takže za mňa nie. Keby sa mi predstavil nejaký muž, že "ja som Albín" tak by mi hneď napadla ta choroba.

malinovka333
3. feb 2022

Moj dedko sa tak volal takze pre mna to nie nic nezvycajne,
@pribinak zeby Albin?preco ma hned niekto za potrebu vymyslat uz kadejake zdrobneniny,poznam ludi co sa volaju Ján, nie janko janik vola sa Ján, Mária, Frantisek, a nie hned slovac hned skracovat vsetko ze ako ho budu volat 🤦‍♀️

elementissa
4. feb 2022

Aj mne príde úplne v pohode. A že je albinizmus porucha :D no a čo... To nie je HIV , že to nevidíš a ešte by to bolo aj nákazlivé. Veď albíni sú normálni pekní ľudia, len sú svetlučkí a musia si dávať pozor na pokožku a oči, nič život ohrozujúce. A teda len slaboduchému jedincovi napadne sa vysmievať z mena či farby pokožky. Albín je bežné meno z kalendára, keď sa ti páči, daj. Mne sa táto mužská varianta napríklad nepáči, ale ženské meno Alba sa mi páči. To je o individuálnom vkuse.