Meno Albín
Poznáte nejakého?
Páči sa vám toto chlapčenské meno ?
Herec Albín Medúz a zosnulý maliar Albín Brunovský
Co Vam tie deti spravili, ze takéto hrozne mena 😁 Kamoskin otec je Albinko 😁
poznam, je to uz dospely, uspesny muz
Poznám, dospelého ex-kolegu. Hovoria mu Albi. Ale vzhľadom k tomu, že "albín" resp. albinizmus je genetická porucha enzýmov, tak nedala by som dieťaťu také meno.
Stryko a bratranec. Hrozne meno. Mladeho volaju Bińo
len nech sa nenarodi ako albin to uz by bol gol🤣
poznam a nepaci sa mi to meno
Albin, poznam jedneho Roma ale je uz starsi..neviem, dietatu asi niee
Hrozne meno. Ja mam dojem, že tehotné si tu dali preteky, ktorá vymysli hroznejsie meno.
Ako ho buďte volať? Albinko?
Mne sa paci slovanska verzia Belo.
Stryko bol Albin, takze pre mna je to meno domacke, normalne, ale synovi by som ho nedala.
Nie.
Toto naozaj nie
Poznam, presne ako uz spominali Albin Meduz herec a potom este jeden starsibrom. To meno je strasne
Albín je uplne v pohode meno. Nas sused bol pan Albín Brunovsky známy maliar. Ak sa tebe paci, na ostatne mamicky sa vykasli. Toto meno je normalne v slovenskom kalendari a podla mne je krajsie a vynimocnejcie ako novodobé Matiasko, Tobiasko, Noelko a podobne.
Keď sa ti páči, tak ho daj. Záleží ti na názore cudzích zien? Mne osobne sa nepáči, sused mal psa Albína a spolužiaka sme tak prezývali...
Mne sa Albín spája skôr s albinizmom, takže za mňa nie. Keby sa mi predstavil nejaký muž, že "ja som Albín" tak by mi hneď napadla ta choroba.
Moj dedko sa tak volal takze pre mna to nie nic nezvycajne,
@pribinak zeby Albin?preco ma hned niekto za potrebu vymyslat uz kadejake zdrobneniny,poznam ludi co sa volaju Ján, nie janko janik vola sa Ján, Mária, Frantisek, a nie hned slovac hned skracovat vsetko ze ako ho budu volat 🤦♀️
Aj mne príde úplne v pohode. A že je albinizmus porucha :D no a čo... To nie je HIV , že to nevidíš a ešte by to bolo aj nákazlivé. Veď albíni sú normálni pekní ľudia, len sú svetlučkí a musia si dávať pozor na pokožku a oči, nič život ohrozujúce. A teda len slaboduchému jedincovi napadne sa vysmievať z mena či farby pokožky. Albín je bežné meno z kalendára, keď sa ti páči, daj. Mne sa táto mužská varianta napríklad nepáči, ale ženské meno Alba sa mi páči. To je o individuálnom vkuse.

Poznám,jedného Roma... Ale aj tak,za mňa nie. Je veľa iných,krajších mien pre chlapčeka.