icon

Meno Anastázia

yanka2828
27. aug 2023

Ahojte. Su tu nejake Ananstazie? Rozmysalame nad tymto menom pre babatko. Len neviem uplne ako by sme ju volali. Poznate nejake? Ako ich volate? Dakujem 🙂

Strana
z2
bu1bu
28. aug 2023

@yanka2828 ako by ste ju volali? No tak ako by ste ju pomenovali… fakt nechapem tej divnej potrebe skracovania mien, a davanie kadejakych prezyvok.. Anastazia je krasne meno, ale v tvare akom je..

janetinka27
29. aug 2023

@yanka2828 moja ucitelka na zs sa tak volala, jej meno skracovali na anka - akoby bola anna

petkajojo
31. okt 2023

@yanka2828 Naša dcérka sa volá Annabell. Meno vyberal muž. Nechcela som mu do výberu nijako zasahovať, keďže chlapcom som mená vyberala ja. Pravdupovediac ostala som z výberu dosť zaskočená, ale teraz neľutujem. Mnohí ľudia si hneď zvyknú meno priradiť k nejakej filmovej či rozprávkovej postave a podla toho hodnotia a komentujú dané meno. Prečo? Jednoducho si vyberme meno, ktoré sa nám páči, ktoré je nášmu srdiečku blízke a neriešme ako ho budú volať iní alebo čo si o tom mene myslia ostatní. Ja som zaťažená na francúzske mená takže máme aj Christiana a Annabell, ktoré sú pôvodom francúzske.

aminka2325
18. nov 2023

Poznám 2 babky s týmto menom a volajú ich Nasťa, Stázka

vevesh
18. nov 2023

U nas volaju Anastazie bud plnym menom, alebo je to Anna, Stazia, Staska, Nastia

prunee
18. nov 2023

Moja maminka aj starka sa tak volaju, mne uz mama toto meno nedali. Volaju ju Stázka.

Strana
z2