Meno Anastázia
Ahojte. Su tu nejake Ananstazie? Rozmysalame nad tymto menom pre babatko. Len neviem uplne ako by sme ju volali. Poznate nejake? Ako ich volate? Dakujem 🙂
@yanka2828 moja ucitelka na zs sa tak volala, jej meno skracovali na anka - akoby bola anna
@yanka2828 Naša dcérka sa volá Annabell. Meno vyberal muž. Nechcela som mu do výberu nijako zasahovať, keďže chlapcom som mená vyberala ja. Pravdupovediac ostala som z výberu dosť zaskočená, ale teraz neľutujem. Mnohí ľudia si hneď zvyknú meno priradiť k nejakej filmovej či rozprávkovej postave a podla toho hodnotia a komentujú dané meno. Prečo? Jednoducho si vyberme meno, ktoré sa nám páči, ktoré je nášmu srdiečku blízke a neriešme ako ho budú volať iní alebo čo si o tom mene myslia ostatní. Ja som zaťažená na francúzske mená takže máme aj Christiana a Annabell, ktoré sú pôvodom francúzske.
Poznám 2 babky s týmto menom a volajú ich Nasťa, Stázka
U nas volaju Anastazie bud plnym menom, alebo je to Anna, Stazia, Staska, Nastia
Moja maminka aj starka sa tak volaju, mne uz mama toto meno nedali. Volaju ju Stázka.

@yanka2828 ako by ste ju volali? No tak ako by ste ju pomenovali… fakt nechapem tej divnej potrebe skracovania mien, a davanie kadejakych prezyvok.. Anastazia je krasne meno, ale v tvare akom je..