Meno Aria
Ahojte, co hovoríte na toto meno pre dievčatko?
Aria mne osobne znie tak akosi nedokončene.
v rodine mame Ariu...mne sa moc nepáči
@michellemary mne to prešlo 🤣🤣
@michellemary v pohode 😉
@beatrice1111 dobry, prosim Vas kedy ma Aria meniny? 🙂 dakujem
@lemongrass4 ak prečítaš G.R.R. Martina a Ságu ľadu a ohňa, tak sa to tam možno spomína .... V slovenskom kalendári Ariu nenájdeš. Hľadaj nejaké príbuzné meno.
moja dcera ma v skolke kamaratku Ariu. Mne sa toto meno nepaci a tazko sa sklonuje.
@anavianavi veď skloňuje sa asi rovnako ako Mária, nie?
@kristiii to je pravda, napriek tomu, s Mariinou babikou sa vyslovuje lahsie ako s Ariinou babikou.
Mne sa veľmi páči to meno, Ariana tiež. Ak sa hodí k priezvisku, tak do toho ☺️
@anavianavi aha, tak sa ťažšie vyslovuje, to môže byť, ja som len začala rozmýšľať, že ako sa teda skloňuje, keď nie ako Mária 🤔🤣
@beatrice1111 a kedy oslavujete meninky, ak sa mozem spytat? 😊
Naša malá je Aria. Meno sme prezradili až keď sa narodila, nakoľko sme vedeli že rodina presne tiež povie “ čo je to za meno “. Mysleli sme že budeme mať chlapčeka tak sme mali prenho meno Dario, nakoniec to bolo dievča tak vznikla Aria, lebo sme sa s partnerom na nijakom inom nezhodli. 🙂 Rodine to najprv prišlo zvláštne ale teraz každý už to vníma úplne normálne a páči sa im. Skráteno jej hovoríme Ari. Ja som Mária , meniny oslavujeme spolu . 🙂 takže byť vami rozhodnem sa tak ako to cítite, či sa to páči hlavne vám 🙂 Veď predsa mne sa tiež nie každé meno páči, či je slovenské alebo zahraničné a neriešim 🙂 Mne sa celý život v škole posmievali za moje meno 🙂
@mima1608 ja mam doma Arianku narodenu minuly rok v Juni
@beatrice1111 ahoj, aktuálne rozmýšľam nad menom Aria, moc sa mi ľúbi, len som premýšľala ako na ňu voláte vonku alebo tak a nejaké zdrobneniny mena ? ☺️
@sonka17
Ahoj veru bala som sa toho na zaciatku ale volame ju kadejako ale co sa tyka cisto mena tak Aria, vsade kde sa predstavi tak kazdy hotovy ake ma krasne meno🥰 takze ak sa ti paci do toho.. ja som stastna ze som dobre vybrala
@beatrice1111 Prosím vás pekne a kedy oslavujete meniny ?
@domculik aj ja som sa rozhodovala medzi menami Ariana a Dária a už mám doma 19 mesačnú krásnu a zdravú Arianku 🥰🌹
@mischel6611 Toto by aj mna zaujimalo ale meni Ariana bolo kedysi v kalendari dna 7.6. ak ma doma niekto este kalendar z roku 2017/2018 tak ho tam urcite najde. Teraz tam uz napisane nie je. Neviem preco.
Dobrý deň, dali ste nakoniec toto meno ? 😊 Zaujímalo by ma či ste nemali problém na matrike 😊 ja idem za mesiac rodiť a rozhodli sme sa pre toto meno 😊
@mischel6611 nebude problem na matrike
Moja ma uz 3 roky😀
nás pes sa tak vola 🤷🏽♀️
@liliblacky ďakujeme za info, Pozdravte ho od nás ❤️
@beatrice1111 super som rada 😁 a kedy oslavujete prosim vás meniny ? 😊

@jamimo Moment, my sme sa asi nepochopili, ja som reagovala, položartom, polovážne, na poznámku jednej z užívateliek, že dá dcére asi meno Lufthanza. 🙂 🙂 Aria je v poriadku, to viem...