icon

Meno Bela a Mariela

13. mar 2022

Celá naša rodina je proti týmto menám, že ich nemáme dávať... Naozaj sú také strašné? Nám s manželom sa veľmi páčia...

Strana
z2
h2
13. mar 2022

@0silvia0 Myslím, že ma pozná, lebo tu tie témy zakladá ona. A ja do nich často prispievam. Asi sa na to už vykašlem, nech si každý robí, čo chce. Len mi je ľúto tých detí... ☹️

autor
13. mar 2022

@0silvia0 Diskusiu o menách som sem dala prvýkrát, ale inak idem si na modrom koníku dosť a písala som tu už rôzne témy. 😅

autor
13. mar 2022

@h2 Bude to asi tým, že rada tu tieto diskusie čítam a tak som prispela aj ja, keďže som tehotná 1krat, tak načo by som tu rozoberala mena pred tým?

adriannasvk
13. mar 2022

Meno Bela, ako pisu to ako Bugar ale Bella by mohlo byr fajn ale mne to strasne pripomina psie meno..u nas v okoli mali vela suciek s menom Bela😅 osobne by som skor rozmyslala nad tym ako by som to dieta volala,je malo tvarne pre mna. Meno Mariela je zaujimave,ja nie som zastancom cudzich mien ale toto sa mi celkom pozdava,netrha mi tak usi a viem si aj predstavit ako by sa to dieta dalo volat....ale co je dolezite,spoj si tie mena s priezviskom...lebo ak mate tradicne slovenske priezvisko a zatnete tam taketo meno,bude to viac nez komicke...

lucka_ke
13. mar 2022

keď už tak Marilla z knihy Anna zo Zeleného domu 🙂

riamia91
13. mar 2022

Ja by som uvazovala na tvojom mieste nad Anabela alebo Izabela /Isabela/ a mozete ju familiarne volat Bela, ale teda ja nie som zastancom takych familiarnych pomenovani, no nech uz ma meno, ktore je aj normalne v kalendari.
Mariela mi nejak nesedi. Skor Marina.

jaskolka
13. mar 2022

Bela mi príde ako meno pre psíka, sorry. A Mariela ako taká "skomolenina" Márie alebo Marianny.
Osobne ani jedno by som nedala. Ale vy ste rodičia, teda vy rozhodujete

beata110
13. mar 2022

Tak daj 2mena Maria a Ella lepsie to znie ako mariela aspon pre mna. A bella tie mi pride ako pre psa. Ale ak sa vam paci tak kasli na nazor inych.100 ludi 100 chuti🤷‍♀️

elementissa
13. mar 2022

Mariela alebo Marielle môžeš dať, obe sú pekné 🙂 mám kolegyne (minimálne dve), ktoré sa tak volajú. Jedna je Mariela a druhá je Marielle. Samozrejme, že vo firme, ktorá má desiatky tisícov zamestnancov je ich viac ako dve, s tými dvomi ale aj pracujem pravidelne. Bella je tiež úplne bežné meno. Daj hociktoré 🙂

dadula_15
14. mar 2022

Nepáči sa mi ani jedno nejako, skôr keď Bela, tak Izabela. To už je také iné to mi je aj také sympatickejšie a je mi jasné že je to meno človeka.

laska86
16. mar 2022

Bela je susedova fenka🙈

ivanka12311
16. mar 2022

Mariela je krásne meno 😍

Strana
z2