Meno Elinor
Čo si myslite o ženskom mene Elinor? Som skôr za tradičnejšie mená, ale Elinor sa mi páči od teenagerskych časoch, je to meno postavy v románe Rozum a cit od Jane Austen. Je to na Slovensku neobvyklé meno, ale napr Olívia bola pred 20rokmi tiež úplne neznáme.
Aký dojem by ste mali, kebyže stretnete dievčatko /ženu s týmto menom?
Krásne meno, kľudne by som ho dala❤️
Ak sa tebe paci, tak by som sa vobec netrapila nad tym, co je moderne alebo sa pouziva, ci nad tym co povedia ini....meno bude nosit tvoje dieta 🙂
Mňa hneď privodilo na um rozprávku neskrotná. Tam sa jej matka kráľovná tak volala. Inak je to veľmi pekné meno a pôsobí ozaj proste tak vznešene
Vždy lepšie, ako Ximena, čo tu bola včera. Toto sa aspoň číta a píše bez problémov. Aj skrátene Eli je v pohode.
Najprv ma napadlo,že to je chlapcenske meno. Mne osobne sa nepáči,mne to už príde taká špekulácia, ako sa nejako ukazat.
Ale tebe to môže byť jedno, keď sa ti páči. Len aby si sa ju nehanbila oslovovať tým menom a aby sa hodilo k priezvisku.
Pekne meno 🙂, podla mna sa v dnesnej dobe uz vobec netreba bat davat detom aj ine mena ako zauzivane SK mena. Hlavne neznasam, ked sa niekto vyjadri k teme v zmysle "Sme na SK, tak dajte pekne SK meno..." Podla mna je to totalna blbost, nase deti budu mat predsa ovela viacej moznosti cestovat, studovat v zahranici a moznost sa tam napr. aj uplatnit alebo len si vezmime kolko korporatnych spolocnosti uz zamestnava na SK, kde prave ocenia radsej jednoduchsie zapamatatelne meno Eli ako napr. Zdenka...Takze ak sa ti to meno paci, kludne chod dotoho 👍😉.
@barbora0308 Úplne súhlasím.
Veľmi pekne, smelo do toho😉Moje deti majú tiež nezvyčajné mena a sme všetci spokojni
Mne sa nepaci.Ale to nemoze byt pre Teba dolezite...
Celkom pekné 🙂 do tejto kategórie u mňa patrí aj Eleanor, Eleonor, Leonor či Leanor. Zaujímavé sýte mená s charizmou. Kľudne daj Elinor.
Krasne meno👍
Moja dcéra sa volá Ellinor ❤️ Je to krásne meno ☺️