Meno Filip
Ahojte.
Ako sa vám páči toto meno? Máte doma synov s takýmto menom? Ako ich zvyknete prezývať?
Ak ho budete volať len Filip, tak môže byť. Fifo je hrôza. Podobne to ma Kristián - Kiko... Otras 🤢
Aj my mame Filipka. Mne sa velmi paci to meno, uz od davna co si pamatam. A volame ho Filip, Filipko, Filipočko, Filipušik, Filipčo, Filko...no proste x variant. Ale on ma aj druhe meno, takze sem tam Gregorko ;) A nejak ich zatial nie je vela. V triede je jediny, ani v skole co mam starsich, nikto nema v triede Filipka. Ani u nas v obci ich nie je vela. Iba jedneho (25r) poznam. Fakt, minimum Filipov v okoli 🙂 Ten nas je uzasny a som rada ze som mu dala take meno 💛
aj ja mám Filipa, v škole sa oslovujú priezviskami🙈 na futbale viem, že ho volajú Fifo alebo Pipo je to podľa nejakých futbalistov, doma je Filipko, Filip, keď bol malý bol Pipko a dcéra ho ešte občas volá Píííp 🙂 dedo ho volal chvíľu Filko čo sa mi nepáčilo tak som ho zrušila 😂
My mame Filipa - volame ho Filip, Filipko, Fifi. Ked bol uplne malinky, vyzeral ako dievcatko (dlhe mihalnice, brckave vlasky), vtedy sme mu hovorili, ze je nasa Fifinka😁. Nasa znama zo Spanielska ho stale vola Felipe😁.
Pekne a tiez som nedavno pocula prezyvku fifo. Ale inak len filip, filipko
mladší je Filip a voláme ho Filip, Filipko, Filík, Filuš,…
Mne sa to meno nepáči
Áno, syn 8r, meno vybrala staršia dcéra.
Bola to najskôr len "pracovná verzia" počas tehotenstva, lebo sme sa na mene s mužom nevedeli zhodnúť, napokon ostalo 🙂
Filip, Filipko, Fifo, Fidžo (keď mu chce staršia sestra robiť nervy :-P )
Aj ja mam doma Filipa
Volame ho väčšinou Filipko, Filip
Obcas mu poviem aj Fili alebo Fifo hoci tu prezyvku naznasam a vola sa tak nas kocur.( Inak je strasne protivny. Myslím ten kocur 😆)
Moj syn je Filip ma 8 a volame ho Bobo 🤣
Za mňa v pohode meno. Kamoša na strednej sme volali “Felipe”. Ale obvykle všade počujem Filip, občas Fili pri priamom oslovení alebo Filipko u malých chlapcov.
Mám bratranca Filipa - volaju ho Lipik, Ľipko, Ľipčik 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤮🤮🤮🤮🤮🤮
@katuskacicuska tak to je masaker😂čím bude starší tým bude nadšenejší😂
teda dúfam, že je ešte dieťa
@ana82 má 16🤣🤣🤣neviem ako medzi kamarátmi, ale v rodine tak od narodenia ..
@katuskacicuska 🙈no pomooooc, tak pekné meno a tak ho dodr....
Lipik...Pipik🙈 hlava mi to nebere
My mame 4-mesacneho, volame ho Filipko, Fifo som na zaciatku zakazala.
Filipko, Filo, Filko, Filík
mám brata a rôzne napríklad keď bol malý Filipko,Fifo, Filipek a rôzne 😹

Pekne a sexy zamna ano