icon

Meno Filip

1. máj 2023

Ahojte.
Ako sa vám páči toto meno? Máte doma synov s takýmto menom? Ako ich zvyknete prezývať?

Strana
z2
diaszoky
1. máj 2023

Pekne a sexy zamna ano

andreakotesova
1. máj 2023

Ak ho budete volať len Filip, tak môže byť. Fifo je hrôza. Podobne to ma Kristián - Kiko... Otras 🤢

silvike
1. máj 2023

Aj my mame Filipka. Mne sa velmi paci to meno, uz od davna co si pamatam. A volame ho Filip, Filipko, Filipočko, Filipušik, Filipčo, Filko...no proste x variant. Ale on ma aj druhe meno, takze sem tam Gregorko ;) A nejak ich zatial nie je vela. V triede je jediny, ani v skole co mam starsich, nikto nema v triede Filipka. Ani u nas v obci ich nie je vela. Iba jedneho (25r) poznam. Fakt, minimum Filipov v okoli 🙂 Ten nas je uzasny a som rada ze som mu dala take meno 💛

silvike
1. máj 2023

@lucka_ke Jeejda, 4 spoluziakov Filipov ? No sranda, jak sa stretli v jednej triede. Mozem sa spytat na region ? Lebo nase deti nemaju vobec v okoli (v triedach, na treningoch, v susedstve) Filipa. My sme vychod, okres Humenne.

ana82
1. máj 2023

aj ja mám Filipa, v škole sa oslovujú priezviskami🙈 na futbale viem, že ho volajú Fifo alebo Pipo je to podľa nejakých futbalistov, doma je Filipko, Filip, keď bol malý bol Pipko a dcéra ho ešte občas volá Píííp 🙂 dedo ho volal chvíľu Filko čo sa mi nepáčilo tak som ho zrušila 😂

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
bubinko1506
1. máj 2023

My mame Filipa - volame ho Filip, Filipko, Fifi. Ked bol uplne malinky, vyzeral ako dievcatko (dlhe mihalnice, brckave vlasky), vtedy sme mu hovorili, ze je nasa Fifinka😁. Nasa znama zo Spanielska ho stale vola Felipe😁.

janetinka27
1. máj 2023

Pekne a tiez som nedavno pocula prezyvku fifo. Ale inak len filip, filipko

dzejsik
1. máj 2023

mladší je Filip a voláme ho Filip, Filipko, Filík, Filuš,…

sense
1. máj 2023

Mne sa to meno nepáči

mimi_tami
1. máj 2023

Áno, syn 8r, meno vybrala staršia dcéra.
Bola to najskôr len "pracovná verzia" počas tehotenstva, lebo sme sa na mene s mužom nevedeli zhodnúť, napokon ostalo 🙂
Filip, Filipko, Fifo, Fidžo (keď mu chce staršia sestra robiť nervy :-P )

wwwwerunka
1. máj 2023

Aj ja mam doma Filipa
Volame ho väčšinou Filipko, Filip
Obcas mu poviem aj Fili alebo Fifo hoci tu prezyvku naznasam a vola sa tak nas kocur.( Inak je strasne protivny. Myslím ten kocur 😆)

karinsun
1. máj 2023

Moj syn je Filip ma 8 a volame ho Bobo 🤣

kristella
1. máj 2023

Za mňa v pohode meno. Kamoša na strednej sme volali “Felipe”. Ale obvykle všade počujem Filip, občas Fili pri priamom oslovení alebo Filipko u malých chlapcov.

katuskacicuska
2. máj 2023

Mám bratranca Filipa - volaju ho Lipik, Ľipko, Ľipčik 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤮🤮🤮🤮🤮🤮

ana82
2. máj 2023

@katuskacicuska tak to je masaker😂čím bude starší tým bude nadšenejší😂
teda dúfam, že je ešte dieťa

katuskacicuska
2. máj 2023

@ana82 má 16🤣🤣🤣neviem ako medzi kamarátmi, ale v rodine tak od narodenia ..

ana82
2. máj 2023

@katuskacicuska 🙈no pomooooc, tak pekné meno a tak ho dodr....
Lipik...Pipik🙈 hlava mi to nebere

luciah187
5. máj 2023

My mame 4-mesacneho, volame ho Filipko, Fifo som na zaciatku zakazala.

lenrol001
5. máj 2023

Filipko, Filo, Filko, Filík

tamarka2628
13. júl 2023

mám brata a rôzne napríklad keď bol malý Filipko,Fifo, Filipek a rôzne 😹

Strana
z2