icon

Meno Hugo

19. dec 2022

Ako vnímate meno Hugo? Konkrétne by bol Hugo Sládek. Manžel veľmi sníva o tom mene, ja nemám žiadne vysnívané chlapčenské. Len neviem sa úplne k nemu nakloniť, s priezviskom podľa mna znie skvele ale ako dieťaťu mi pride dosť tvrdé 🙄

Strana
z5
ariannazara
19. dec 2022

Zvykneš si. Ja som dala Theo a každý jak? A teraz by mu ani iné nepasovalo. Daj aké sa vám páči.

xsimon147b
Odpoveď bola odstránená
lucka_ke
19. dec 2022

poznám chlapcov s týmto menom, ale mne sa nejako nepáči, je veľa krásnych mien, ktoré sa dajú ohýbať, toto mi príde také tvrdé pre dieťa

marsmykkok
19. dec 2022

To je asi najobľúbenejšie psie meno momentálne. Ale inak k jeho priezvisku-dosť mäkkému ide celkom, je to na tebe, ak sa Vám páči, tak dajte.

e3v3a3
19. dec 2022

My máme Huga. Tiež som tomu nebola naklonená, ale ine som nemala na zozname. Priateľovi sa veľmi páčilo, tak som mu urobila radosť. Hovoríme mu Hugi

marsmykkok
19. dec 2022

@lucka_ke Tak dieťa bude zase 15 rokov, priezvisko mať ako chlapec možno 75 rokov, k tomu veľmi jemnému priezvisku by v dospelosti to meno išlo.

lucka_ke
19. dec 2022

@marsmykkok mne sa nepáči ani na dospelom človeku, celkovo je také tvrdé a neosobné

kacena4
19. dec 2022

krasne meno, kolegyna ma Huga a vobec nie je tvrde, skor krasne melodicke, ze ho ani nevies skaredo oslovit

katkaseiner
19. dec 2022

znama ma teraz rocneho Huga, najskor som si myslela ze ho tak vola len kym sa narodil ... ale on sa fakt tak vola. Mne sa to paci. Nebude ich plna trieda, bude fakt len jeden

klarolinne
19. dec 2022

Znie to spolu celkom ok, aspoň za mňa. Druhá vec je osobný vkus, a mne sa to meno nepáči, lenže je to tvoje bábo, takže ti to môže byť jedno. Ak s tým nie si stotožnená tak to mužovi povedz.
Osobne by som s týmto priezviskom zvolila klasické meno ako Filip, Ivan, Michal či Adam.

leona45
19. dec 2022

Za mna super

boldo87
Odpoveď bola odstránená
hyta
19. dec 2022

Za mňa nie, tak sa volá pes mojej sesternice.

maryetta
19. dec 2022

Ak vy ste s tym ok. Kamoska dala meno Hugo. Ako kazde ine. Dnes uz sa vselijake mena davaju ci detom ci zvieratam. Toto by som neriesila.

cruz741
19. dec 2022

Ja mám brata Huga,má 57 rokov,takže keď sa narodil,bolo to.meno skôr raritou...A je na to patrične hrdý...Ak by nebol Hugo on,dala by som svojmu synovi,ale zase aby bol Hugo Hudec,to by asi nepasovalo...Voláme ho Hugi...

zuzitko74
19. dec 2022

Hugo je v pohode, je len trošku neobvyklé, ale poznám zopár chlapcov s tým menom.

sovicka94
19. dec 2022

Za mna zaujimave a velmi originalne meno 🙂 podla mna by to bola dobra volba aj s priezviskom to znie dobre

mimikarol
19. dec 2022

Úplne v pohode meno

lenkakoc444
19. dec 2022

My mame Huga kedze je z polovicu portugalcan volame ho Hughinho prip ja ho volam Hugi 🙂 ma 5t tak este nevieme Co sa ujme.

lubka668
Autor odpoveď zmazal
nenne9
19. dec 2022

Poznam par Hugov, malych chlapcov aj dospievajucich.malemu hovoria Hugi, Hugino a znie mi to uplne v pohode.ked sa tebe paci, preco nie?

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
h2
19. dec 2022

Nikdy sa mi meno Hugo nepáčilo. Ale keď som si prečítala Hugo Sládek, tak to je fakt pecka! 👍👍👍

mpg
19. dec 2022

@h2 K tomu priezvisku by sa hodilo veľa mien, ale aj takto to znie dobre.

thereisabear
19. dec 2022

Môže byť, aj sa hodí k priezvisku.

nikayla
19. dec 2022

K vášmu priezvisku ide skoro každé meno, mne osobne sa Hugo absolútne nepáči.

lavinis
19. dec 2022

V pohode 🙂

zara0201
19. dec 2022

Mužov synovec je Hugo. U nás doma tiež Hugo...

zara0201
19. dec 2022

Na mňa znie trochu tvrdo a evokuje to takého trochu pojašeného. To je ako u dievčat Dora.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5