icon

Meno Hugo

19. dec 2022

Ako vnímate meno Hugo? Konkrétne by bol Hugo Sládek. Manžel veľmi sníva o tom mene, ja nemám žiadne vysnívané chlapčenské. Len neviem sa úplne k nemu nakloniť, s priezviskom podľa mna znie skvele ale ako dieťaťu mi pride dosť tvrdé 🙄

Strana
z5
e3v3a3
24. dec 2022

@nemo83 a co tak meno Oliver? Lebo mam doma Huga, to je taky citlivý chlapček, od malinka poslušný...
Ale ten náš Oliverko, to je pohroma 😂😂 tak ma zaujíma, aký presne je on

Mam rovnaký názor ako
@miluna777
Veď potom by stačilo dať meno po niekom úspešnom, poslusnom, nebojacnom... A máme zaručený skvelý zivot

inana11
24. dec 2022

@davidofff Viktora švagra volaju akišo napríklad🤷‍♀️to už každý má domácke take aké chce 🤷‍♀️

plesatykkt
Odpoveď bola odstránená
simonettasimonova
21. jan 2023

Nas zajačik sa vola Hugo aj susedin pes. Také meno pre zvieratká ale pre ľudí nie

nastasyk
24. jan 2023

@simonettasimonova také meno je pre ľudí, je v kalendári, roky sa používa, viď Hugo Haas, česká herec, žil v minulom storočí. Aj moja mačka sa volá Ema a netvrdím,vze je to zvieracie meno.

simonettasimonova
24. jan 2023

@nastasyk ved áno je to staršie meno kto chce nech dá ale mne sa nepáči len toľko som tým chcela povedať

salonka22
25. okt 2023

Perfektná kombinácia s priezviskom. A dali ste ho nakoniec? My máme tiež Hugiho, pre mňa najkrajšie meno na svete. Vyberal muž a teraz si neviem predstaviť iné. Je to normálne meno zo slovenského kalendára - len na margo poznámok o tom, že je divné a neviem čo.

autor
28. okt 2023

@salonka22 Áno dali a neľutujem ☺ neskutočne sa mu hodí a už si iné neviem predstaviť a aj rodina si zvykla bez problémov 😅 prvé reakcie boli zmätené ale už je to proste náš Huginko 😍

salonka22
1. nov 2023

😍 Tak nech je váš Huginko zdravý a robí vám radosť ❤️

Strana
z5