Meno Jerguš
Mne sa veľmi páči, partnerovy nie. Aký je Váš názor?
Mne sa veľmi páči 😊
je to krásne meno,také naozajstné ,hrdé,jedinečné .A mužovi sa aké meno páči?
celkom OK
Mne osobne sa paci, tetaz je to také "netradičné" meno.
Mna hned napadla khina Jergus Lapin 🙂. Ale inak meno sa mi az tak nepaci, ale zasa nam by sa ani nehodilo k priezvisku.
U nás v práci máme jedného. Meno sa k nemu hodí. Volajú ho všetci Jergi
Vobec nie
Ano, jergus alebo jergo. Ale najcastejsie jergus, ziadne zdrobneniny alebo skomoleniny
Mne sa pači hlavne z detstva kvôli knihe Jerguš Lapin, bol to sympatak chalan.Dat by som to asi nedala, je to take silne meno.Myslim, ze ked ho daš, budu si ho spajat s jeho osobnostou
A poznam Jerguša Praženicu, ale jeho otec je uplna avantgarda proti konvenciam, vobec sa nečudujem, že vybral jedinečné meno
To meno ma taku energiu.Povies, ze ja som Janko, Jozko, Samko a potom vyblafnes Jerguš tak hlavou ešte otočiš.Aj Benedict ma taku auru nejaku
mne sa to meno nepaci, je fajn, ze nie je take caste, ale neviem, evokuje vo mne knizneho hrdinu akurat tak :/
Veľmi pekne meno 👌 a nemám rada keď sa hneď ľudia chytajú toho ako mu povieš zdrobneninou?🙄 prečo by človek tak mal hovoriť? Mám dcéru Alicu ktorej hovoríme Alica,mam kamošku ktorá má syna Mateja,volajú ho iba Matej. Žiadny Maťko. Poznám Máriu ktorá má dcéru Máriu a chce aby jej hovorili všetci iba Mária,žiadna Maja,Majka.... 🤷 Určite by som ho volala Jerguš
Podla mňa je to hrozné meno.
Ja som dala synom mena ... Emanuel aj Sebastian...jergus znie ako ovocie
@marialaskava 🤣🤣