icon

Meno Jerguš

3. jún 2022

Mne sa veľmi páči, partnerovy nie. Aký je Váš názor?

Strana
z2
anabanana36
Autor odpoveď zmazal
mell27
3. jún 2022

Mne sa veľmi páči 😊

babababka
3. jún 2022

je to krásne meno,také naozajstné ,hrdé,jedinečné .A mužovi sa aké meno páči?

deti95060810
3. jún 2022

celkom OK

jaskolka
3. jún 2022

Mne osobne sa paci, tetaz je to také "netradičné" meno.

lubina
3. jún 2022

Mna hned napadla khina Jergus Lapin 🙂. Ale inak meno sa mi az tak nepaci, ale zasa nam by sa ani nehodilo k priezvisku.

fiafia
3. jún 2022

U nás v práci máme jedného. Meno sa k nemu hodí. Volajú ho všetci Jergi

mimi3008
3. jún 2022

Vobec nie

opica
3. jún 2022

Ano, jergus alebo jergo. Ale najcastejsie jergus, ziadne zdrobneniny alebo skomoleniny

karolinakr
3. jún 2022

Mne sa pači hlavne z detstva kvôli knihe Jerguš Lapin, bol to sympatak chalan.Dat by som to asi nedala, je to take silne meno.Myslim, ze ked ho daš, budu si ho spajat s jeho osobnostou

karolinakr
3. jún 2022

A poznam Jerguša Praženicu, ale jeho otec je uplna avantgarda proti konvenciam, vobec sa nečudujem, že vybral jedinečné meno
To meno ma taku energiu.Povies, ze ja som Janko, Jozko, Samko a potom vyblafnes Jerguš tak hlavou ešte otočiš.Aj Benedict ma taku auru nejaku

rembura
3. jún 2022

mne sa to meno nepaci, je fajn, ze nie je take caste, ale neviem, evokuje vo mne knizneho hrdinu akurat tak :/

zuemka
3. jún 2022

Veľmi pekne meno 👌 a nemám rada keď sa hneď ľudia chytajú toho ako mu povieš zdrobneninou?🙄 prečo by človek tak mal hovoriť? Mám dcéru Alicu ktorej hovoríme Alica,mam kamošku ktorá má syna Mateja,volajú ho iba Matej. Žiadny Maťko. Poznám Máriu ktorá má dcéru Máriu a chce aby jej hovorili všetci iba Mária,žiadna Maja,Majka.... 🤷 Určite by som ho volala Jerguš

martinka13
4. jún 2022

Podla mňa je to hrozné meno.

marialaskava
17. jún 2022

Ja som dala synom mena ... Emanuel aj Sebastian...jergus znie ako ovocie

karolinakr
17. jún 2022

@marialaskava 🤣🤣

Strana
z2