Meno Joel
Čo si o ňom myslite keď tak ak poznáte aké sú prezývky ?
@anonym_autor za mna radsej Noel, aby tam nebola dilema Joel versus Džoel.
Strašne.
@anonym_autor nepáči sa mi
Nemám rada mena s dvoma samohláskami za sebou
Teodor , Tadeáš, Damián, Noel ..
@anonym_autor ooooo joel. Moj milovany pedro pascal❤️❤️❤️ len to pocujem a mam mokre sny
Nepáči sa mi
Mne sa nepáči, neviem, čo je to za trend. Kalendár mame plný pekných mien ;) nemusíme sa opičit
@anonym_3b9a7d práveže mi príde že to nieje bežne meno že to nieje žiaden trend 🙂
@anonym_autor uz ked tak noel ale to uz je tiez oplacane meno, u nas to ma uz kazdy druhy prislusnik mensiny
Preco mas potrebu svojmu dietatu takto domrvit zivot?
Neskutočné 🤦🏻♀️co už za mena ľudia nevymyslia
Mne sa to meno paci. Sice na SK by som ho nevybrala, ale keby sme zili v zahranici, tak by bolo jedno z tych, ktore by som zvazila.
Dúfam, že sa aspoň hodí k priezvisku.
Joel mi pride ako skratka na Joyeux Noël (Vesele Vianoce po francuzsky) 😂
Mne sa nepáči. Ale keby sa mi hoc aké meno páči, určite sa nenechám odradiť nikým a ničím 🤣 a už vôbec nie cudzími Ľudmi
To sa číta Džoel alebo Žoel? To znie ako od spoluobčanov.
Ako pytam sa naco
..Preco...Tuzba byt za kazdu cenu iny z principu,zaujimavy,potreba vytrcat ktoru si premietam aj do dietata?Ale ty si daj meno ake chces,je tontvoja vysada ako matky.
Je to krásne biblické meno, bol to prorok Joel, neviem, čo riešite.
@anonym_autor ja mám kamoša čo sa tak volá. Je mexican. Volám ho Džoli.
Par rokov dozadu som mala manažéra, ktorý sa volal Joel. Skvelý človek, mám naňho skvelé spomienky 😊
To sa číta Džoel alebo Žoel? To znie ako od spoluobčanov.
@anonym_0b7655 ja by som to vyslovovala normálne Joel, keďže tiež vo viem,je to biblické meno,ktoré sa číta tak,ako sa píše
Dcéra ma spolužiačku s týmto menom
@anonym_autor sú aj krajšie mena, len už mám pocit, že občas nevieme, čo vymyslieť a potom dieťa celý život nadáva, že čo za meno mu rodičia vybrali. Poznám kočku, ktorá pre svoju dcérku vybrala meno ako prášok na pranie 🫣😏
Je to krásne meno, hebrejského pôvodu a má nádherný význam. Netreba sa pýtať na názor druhých, rozhodnite sa s partnerom a pomenujte ho, ako ste presvedčení, nenechaj sa ovplyvňovať názorom iných aj oni dali také mená deťom, ktoré ty by si svojim nedala a aj v tom je odlišnosť a rôznorodosť.
Nedala by som ho. Ešte keby sa to vyslovuje Joel no...nič moc, ale lepšie ako Džoel
Za mňa je krásne 🙂

Mne sa nepáči, neviem, čo je to za trend. Kalendár mame plný pekných mien ;) nemusíme sa opičit