Meno Joel
Čo si o ňom myslite keď tak ak poznáte aké sú prezývky ?
Meno Joel nie je ziadmy moderny výmysel. Hebrejské meno, znamená Hospodin je Pán. Je to starozákonný prorok, ktorého nájdeme v Biblii....a môj syn sa volá Joel🫠
A prečo nie normálne Jožo, Jožko, Jozef?
Meno Joel nie je ziadmy moderny výmysel. Hebrejské meno, znamená Hospodin je Pán. Je to starozákonný prorok, ktorého nájdeme v Biblii....a môj syn sa volá Joel🫠
@mirpet a ako ho prosím voláte ?
Ako pytam sa naco
..Preco...Tuzba byt za kazdu cenu iny z principu,zaujimavy,potreba vytrcat ktoru si premietam aj do dietata?Ale ty si daj meno ake chces,je tontvoja vysada ako matky.
@maminkadeticiek prečo to musí byt podľa teba túžba byt zaujímavým a vytŕčat z davu ? Jasné, lebo ak niekto pomenuje dieťa inak ako Jakub alebo Sofia, určite tým sleduje diabolský plán, ako šokovať spoločnosť a vytrčať z davu 🤣🤣🤣
@anonym_autor a najlepšie ak je s nejakým rýdzo slovenským priezviskom. Joel Lopatka, Joel Kolár, Joel Roháč. 😏 Kedysi za môjho detstva takto perlili hlavne naši spoluobčania v osadách. To bol Sandokan, Esmeralda...
Jasné, úplne super. 👍 Veď určite aj v zahraničí siahajú po netradičných menách ako Katarína, Blažena či Drahomír. 😌
Jasné, úplne super. 👍 Veď určite aj v zahraničí siahajú po netradičných menách ako Katarína, Blažena či Drahomír. 😌
@evaachesa ja poznám jednu Talianku, ktorá má aj oboch rodičov Talianov, narodila sa vo Francúzsku a mama jej dala meno Irina, že to dobre znie. Zakaždým musí vysvetľovať, že nič s Ruskom nemá spoločné. A všetky predsudky, len čo vidia meno. Keď sa objaví, tak sú v šoku, že nie je blondína s modrými očami.
Joel je pekne a môžete ho volať Jolo, Joli

Nikdy som o tom mene nepočula, ale ked sa ti páči, tak ho daj.