icon

Meno Joel

21. júl 2025

Čo si o ňom myslite keď tak ak poznáte aké sú prezývky ?

Strana
z2
nelka93
22. júl 2025

Nikdy som o tom mene nepočula, ale ked sa ti páči, tak ho daj.

mirpet
22. júl 2025

Meno Joel nie je ziadmy moderny výmysel. Hebrejské meno, znamená Hospodin je Pán. Je to starozákonný prorok, ktorého nájdeme v Biblii....a môj syn sa volá Joel🫠

loliki
22. júl 2025

A prečo nie normálne Jožo, Jožko, Jozef?

autor
23. júl 2025
@mirpet

Meno Joel nie je ziadmy moderny výmysel. Hebrejské meno, znamená Hospodin je Pán. Je to starozákonný prorok, ktorého nájdeme v Biblii....a môj syn sa volá Joel🫠

@mirpet a ako ho prosím voláte ?

mirpet
23. júl 2025
@anonym_autor

@mirpet a ako ho prosím voláte ?

@anonym_autor: tak ako sa pise: Joel...sem tam Joelko, Jolo

verona10
23. júl 2025
@maminkadeticiek

Ako pytam sa naco
..Preco...Tuzba byt za kazdu cenu iny z principu,zaujimavy,potreba vytrcat ktoru si premietam aj do dietata?Ale ty si daj meno ake chces,je tontvoja vysada ako matky.

@maminkadeticiek prečo to musí byt podľa teba túžba byt zaujímavým a vytŕčat z davu ? Jasné, lebo ak niekto pomenuje dieťa inak ako Jakub alebo Sofia, určite tým sleduje diabolský plán, ako šokovať spoločnosť a vytrčať z davu 🤣🤣🤣

maya_hi
23. júl 2025

@anonym_autor a najlepšie ak je s nejakým rýdzo slovenským priezviskom. Joel Lopatka, Joel Kolár, Joel Roháč. 😏 Kedysi za môjho detstva takto perlili hlavne naši spoluobčania v osadách. To bol Sandokan, Esmeralda...

evaachesa
23. júl 2025

Jasné, úplne super. 👍 Veď určite aj v zahraničí siahajú po netradičných menách ako Katarína, Blažena či Drahomír. 😌

elzena2
23. júl 2025
@evaachesa

Jasné, úplne super. 👍 Veď určite aj v zahraničí siahajú po netradičných menách ako Katarína, Blažena či Drahomír. 😌

@evaachesa ja poznám jednu Talianku, ktorá má aj oboch rodičov Talianov, narodila sa vo Francúzsku a mama jej dala meno Irina, že to dobre znie. Zakaždým musí vysvetľovať, že nič s Ruskom nemá spoločné. A všetky predsudky, len čo vidia meno. Keď sa objaví, tak sú v šoku, že nie je blondína s modrými očami.

anonym_6f2d89
30. júl 2025

Joel je pekne a môžete ho volať Jolo, Joli

Strana
z2