icon

Meno Karolína

4. feb 2023

Ahojte. Tie, ktoré ste dali toto meno vašim dcéram, tak prečo? Čo vás na tomto mene očarilo? Vidíte s odstupom aj nejaké negatíva a dali by ste radšej iné?

marylily
4. feb 2023

Určite sa riadne svojim citom k vášmu bábätku podľa toho vám samé príde aj meno 😀😀🍀🍀👶👶

ivula0807
4. feb 2023

Mám Karolínku, žiadny speci dôvod na výber tohto mena sme nemali 😃 jedine meno ktoré sa páčilo nám obom, v Tom čase sme v našom okolí žiadnu Karolínku nepoznali, mali sme pocit že to nie je moc frekventované meno 😃
Ale negatíva nevidím, s výberom sme spokojní, našej dcére sa hodí a ja to meno zbožňujem ♥️

kaktusik007
5. feb 2023

moja dcera sa mala volat Klara Karolina. Nakoniec som dala Ondrej a potom druhej Filip ;)

elenajezova
5. feb 2023

Mne sa vždy páčilo meno Danielka. Ale aj Stanka. A mam nakoniec oficiálne Stanislavu, ale neoficiálne je Stanislava Daniela... 😄😄😄.

katka1389
5. feb 2023

Ja som dala lebo som to tak citila velmi dlho som chcela toto meno bolo nezvycajne .A ked som otehotnela tak bolo jasne ze ked bude dievca bude Karolinka manzel nemal sancu 😊 zmenit ...

holubicka28
5. feb 2023

Aj ja mam Karolinku a dala som preto, ze sa mi pacilo (aj manzelovi), mala som povodne aj ine, ale tie nepresli. Ako nevyhodu vidim to, ze je to meno dlhsie, a preto ho vela ludi skracuje a skratka Kaja je hrozna. Predtym som ani netusila, ze taka skratka z toho mena existuje, aj som chvilu zvazovala, ze jej ho preto nedam😅 No ale po porode som rodine a kamoskam povedala, nech ju volaju Karolinka. Naj bolo v skolke, ked na nu volali Kajka a ona nereagovala, lebo jej tak nikto nehovoril a nakoniec sa ohradila, ze je Karolinka😁 Ale teraz je v skole a jej sa oslovenie Kajka, ked jej povedia, paci🤪

babulkomale
5. feb 2023

Kamoska ma všetky deti na K a este aj psov 🤦 Karoline hovoria Kaja, co sa vzdy hovorilo Karine, myslim ze zbytocne dali Karolinu.

slavomira236
5. feb 2023

Ja som pri nsjstarsej chcela najprv Karolinu nakoniec bola Kristina ..pohlavie som nevedela az v den porodu a tam som povedala ze Kristina hned ako s ju uvidela a dakujemi ze ma take meno paci sa jej uz ma 23 nikdy sa nechcela volat inak

dilino
5. feb 2023
5katarina7
5. feb 2023

My máme mladšiu tiež Karolínku.Obidvom sa nám to meno páčilo a neľutujeme. Veľmi sa jej hodí. 😁 V škole ju volajú Karolínka alebo Karoli. Jej sa páči aj skratka Kajka. 😁

zitaje
5. feb 2023

@babulkomale ako to myslíš, že zbytočne? 😁😁😁 Ako môže byť meno zbytočné? 🤔
Inak pre mňa je Kaja skratka od Karolíny, Karin by som asi nemala potrebu skracovať, je to dosť krátke meno aj tak.

babulkomale
5. feb 2023

@zitaje zbytocne dlhe, celkom pekne meno ked jej maju hovorit Kaja. Napriklad Magdaléna je pekne a tiez mi príde skoda ked niektore su zname len pod prezyvkou Megi a podobne.

maisynka
6. feb 2023

@elenajezova to je co za odpoved na otazku?

banderaska29
6. feb 2023

@elenajezova moja kamaratka je Stanka a ma dcerku Danielku 😀