icon

Meno Lea, Leandra alebo Leona

16. mar 2025

Nie som na tie trojpísmenkové mená (aj keď mužovi sa meno Lea páči a chcel by práve toto). Nie je meno Leandra alebo Leona fajn kompromis?

vanilkovazmrzka
16. mar 2025

Leandra som nikdy nepocula, ale velmi sa mi to paci.

sisaka
16. mar 2025

🎶 Mama Leone, mama Leone tu sei un angelo 🎶
Jeeej krásne 80. roky 😍 Pre mňa navždy späté s mamou Leonou 😂

ssimusska
16. mar 2025

Poznám Leonu a hovoria jej normálne Lea, budúca svokra no z Česka 😅 Myslím, že tam je to oveľa viac rozšírenejšie.

kristiii
16. mar 2025

Ani ja nie som na tie trojpismenkové mená, ale zrovna Lea a napríklad Zoe sa mi páčia. Nedávala by som inú verziu, hlavne, ak ju máte aj tak volať Lea.

rorino
16. mar 2025

Vždy sa mi páčilo meno Lea,ale aj Leona je pekne.Leandra je zaujímavé,pripomína mi to časy,keď začali frcat telenovely a bankám z nich padali sánky😂

sevrin
16. mar 2025

Keď budeš mať Leandru, tak každý ju bude volať Lea. Takže budeš tam, kde si aj s Leou.

simsalabim
16. mar 2025

Mame v rodine Leoni, je to velmi pekne meno.

kvietok1990
16. mar 2025

Lea je pekne, aj Leona sa mi paci. Leandra uz menej. Vec vkusu. Ja mam Juliu a tiez sa to nemusi kazdemu pacit, mne vsak ano 😁

fion22
16. mar 2025

Daj, ako sa tebe páči, Lea je krásne meno pre malú aj veľkú, Leandra také tvrdšie, Leona - krásne, ale budete ju aj tak volať? ...my máme Leonie🤗

talia16
16. mar 2025

Leandra by som nedala, to je hrozne, tak som hovorila zo srandy mojej kamaratke Lei. Vyberala by som si medzi Leou a Leonou.

dobryden
16. mar 2025

Pekne mena su orave tie kratke Leonarda ci Leona otras.

hariet
18. mar 2025

Pekne je aj Leonie ☺️

autor
18. mar 2025

@hariet To je krásny variant. Normálne mi to zapíšu na matrike takto?

hariet
19. mar 2025

Podla mna ano, ja som mala v triede dievcatko s tymto menom, ale bolo to v zahranici.

sova7
Autor odpoveď zmazal
anonym_5e7ba2
17. aug 2025

Leona