icon

Meno Lenka

4. okt 2023

Aky mate názor na toto meno? Tiež menej používané však? Či radšej Elena dať .

Strana
z3
michellemary
6. okt 2023

Kamarátka s týmto menom sa vydala do Čiech, keď jej chce rodina pekne povedať, volajú ju "Leninko". 🙂 Okrem toho sa v dospelosti začala predstavovať aj podpisovať ako Lena, Lenka jej príde príliš detské... A zas poznám inú Lenku, ktorá vás je za oslovenie Lena schopná udrieť.😂

bimbambim
6. okt 2023

@drahomirrra u mňa hnusne meno je drahomira 🤷a teraz čo s tým spravíme.Kazdeho vec aké meno dá svojim deťom.Sice nechápem pointu pýtat sa na mk na mená.Stastie ,že som sa nepýtala kedysi na názor mien pre moje deti ,lebo doteraz by boli bez mena.

bimbambim
6. okt 2023

Ja som Lenka nemám nič proti tomu menu .ani keď ma volajú Lena.vyberal môj brat podľa susedky ktorá je Alena. Tak aj to je fain meno.

maisynka
6. okt 2023

kedze mi to pripomina L3nik, ktorej brat zdroguje mlade dievcata, aby si s jeho priatelkou uzili, tak sa mi hnusi aj Lenka, Lena a Elena, kedze jej dcera je Elena 😂😂

elenka.k
6. okt 2023

@1mina tak tak 🙂

drahomirrra
6. okt 2023

@maisynka 😳😳😳😳

elenka.k
Autor odpoveď zmazal
summer138
31. júl 2025
@maisynka

kedze mi to pripomina L3nik, ktorej brat zdroguje mlade dievcata, aby si s jeho priatelkou uzili, tak sa mi hnusi aj Lenka, Lena a Elena, kedze jej dcera je Elena 😂😂

@maisynka toto nedávno sa opäť rozoberá, boli vraj aj videá dievčata ktorú zdrogoval na Tiktoku.

anonym_936abb
1. okt 2025

Nepáči sa mi, Lenka Plienka

Strana
z3