Meno Liana
Páči sa vám ?
Ano
Nie, veď, liana visí zo stromu 😬🙄 Tarzan na nej húpe...
Nie.. mne to evokuje tú lianu (popínavú rastlinu) z pralesa 🙈
Nie.
Nie
Ano🙂
Iba Liana Stark 😃🐺
Dcéra je Liliana a tí čo ju nepoznajú (lekári, učitelia) a len si meno niekde prečítajú volajú ju Lianka...nenávidí to, teda nepáči sa jej to meno a pritom je podobné..."čo som ja nejaká zelina"
Nie. Popínavá rastlina
Moja dcéra je už 6 rokov Liana alebo Lianka alebo len Lia iné meno si neviem ani predstaviť Dve l sú podľa mňa zbytočné
Ano, mne sa velmi paci. Nechapem tie komentare ze je to ako z pralesa
Mam susedu Liana,11r slecnu,volavala som ju Lianka ked bola mala. ale uz ju vsetci volaju Lily , mna tiez prosila, ze radsej Lily, i ked mne zas to meno Liana pride pekne,zaujimave.
Nie
ano
Ano
Aj napriek presvedčeniu,že Liana je lano po ktorom sa vesa Tarzan,páči sa mi a chcela som Lianu cele roky 🙂 manžel mal ale iný názor takže mi neprešlo ani Liliana😅
Nie
otrasné..
Mam v triede Lianku a velmi jej to meno sedi
Mne osobne sa nepáči, ale kamarátka ma Lianu a kolega Leanu
Nie
Ja mam Lianku, meno jej chvalia a nemenila by som😊
Ze popinava rastlina pre Tarzana🤦♀️sa cudujme ze male decka sa vysmievaju a su neempaticke ked ich matky takto reaguju.
Aj ine mena evokuju rastliny a co je akoze na tom? Kamila, Ruzena, Margareta, Kvetoslava...
@ukulela Nebola ona náhodou Lyanna Stark?😅
Mne sa to meno páči, ale rozhodnutie je stále na vás😉
@0silvia0 suhlasim…
Nám sa to meno páči ale .. nevieme sa rozhodnut
Liana? To je to po čom šplhal Tarzan, nie? :D
Jak se vám líbí, tak jej dejte, pak byste si to vyčítali, kdybyste nedali. Není to nic pobuřujícího a má hezké zdrobněliny: Lili, Liuška, Lian, Lia...Vždyť i jiné jména něco znamenají třeba Viola nebo Růžena... Podobné jméno je Eliana nebo Liliana, ty se mi líbí více, ale záleží na vás.

nie