icon

Meno Malvína

12. jún 2022

Vždy som chcela mať dcéru Miu, lenže o tej manžel nechce ani len počuť kvôli tomu, že sa tak volá jeho bývalej dcéra, tak teda navrhol meno Malvína. Páči sa mi to meno, ale keď som to oznámila rodičom, tak vraj to je meno ako pre alkoholičku 🤦🏽‍♀️ Snažila som sa manžela presvedčiť, že tak dajme meno Martina, ale to meno tiež nechce, pretože jeho spolužiačka sa tak volala..
Fakt neviem. Určite chceme meno na M, pretože to je začiatočné písmenko aj našich mien..
Čo si myslíte o tomto mene? Poznáte nejakú? Ja som sa ešte nikto so žiadnou Malvínou nestretla a ani neviem, že či vôbec existuje nejaká zdrobnenina z tohto mena okrem Malvínka...

Strana
z3
autor
13. jún 2022

@kristiii Tiež sa mi až tak nepáči meno Marína...

wuala2020
13. jún 2022

@macikovaiveta ja mám Melaniu a je to najkrajšie meno podľa mna.
Všade kde príde a povie že sa vola Melanka tak každý povie že krásne meno.
Malvina je podľa mna tiež krásne.

saxana000
13. jún 2022

Mne sa paci.
A poznam jednu malu Marinu a ine meno by som si k nej nevedela predstavit.Miska Marianka Martinka Marina Malvina Magdalena vsetky na M su krasne akurat ta Mia sa mne osobne vobec nepaci ako pre macicku..

autor
13. jún 2022

@wuala2020 Skúsim sa spýtať manžela na toto meno, ale čo on už stvára 😅Už aj k brušku sa prihovára tak, že Malvínka, ale uvidí sa čo povie. Ale mne sa to páči len vo verzii Melany/Melanie.

tojada
13. jún 2022

Ešte ma napadlo zopár mien, možnoich už niektoré ženy navrhli predo mnou. MAxima, Manuela, Marcela, z tých bežných Miilada, Miluška, Miroslava. Daj vedieť, ktoré ste s manželom vybrali.

vlucifuk
13. jún 2022

Malvína je krásne meno...Aj u nás všetci frflali, lebo sme nedali synom bežné mená a všetci si zvykli. Okolie neriešte. Malvína je fakt pekné meno...

popoluskaxy
13. jún 2022

Máme Malvínu ❤️ Je to krásne meno. Znie krásne v základnom tvare. Teraz má 4 mesiace, hovoríme jej Malvínka. A vybrali sme meno aj kvôli tomu, že ich nebude 5 v blízkom okolí. A teda sú nám sympatické mená, ktoré nevyzerajú ako odvodené z iných (Mia, Ria, Eli, Lily…).

marialaskava
17. jún 2022

Nie daj Mária Magdaléna alebo annalusia

karolinakr
17. jún 2022

@popoluskaxy za mojich na našej ZŠ bu bola jedina Malvina

autor
17. jún 2022

@marialaskava Annalusia? To meno som ešte ani nepočula a nie je na M...

Strana
z3