Meno Matea
Dievčenské meno Matea
Aký máte názor?
Poznáte niekoho s týmto menom?
Mne sa nepaci a to z toho dôvodu, ze mi príde take tvrde
A v ktorom kalendári?? Ja som v slovenskom rozšírenom našla iba Mateja a v zahraničí Mattea. Takže ako to máš vymyslené?
slovenske mena sa pomalicky vytracaju :D co je vazne dost smutne. nehovorim, ze treba davat Jozka, Filomena a podobne, ale tak mame kopec krasnych mien, ktore si viem aj ja predstavit pre svoje dieta. jedno take najdes aj dnes v kalendari🙂
@athom 😁😁😁👍👍👍
ty si ta istá osoba, ktorá tu pravidelne pýta názor na nejaké strelné meno a potom sa pohorsuje nad komentarmi. Si už trápna. Ak máš chuť niekoho vychovávať, realizuj sa doma.
Je úplne mimo zdravého rozumu pýtať rady na meno na MK
100 ľudí 100 názorov. Včera som počula ako jedna mamička kričí Matildaaaa.... otacala som sa, kde tu na sídlisku môže byť krava. A čo? Pre niekoho nádherné mení, pre niekoho meno pre kravu. Ved si daj aj Urbana keď chceš.
@simona20201309 tak prepáč ale diskusiu na mk som založila prvý krát a na toto meno nechápem ako môžem zosmiešňovať ešte aj mňa tým že vraj robím toto pravidelne a zo srandy si ty normálna 🤦🏻♀️
A Matea znie samo o sebe pekne ale nevien si predstaviť slovenske skloňovanie. ,,Som s Mateou "? Podla mňa hrozne.
Presne tie isté reakcie co v každej druhej téme o menách....
Mateu sice nepoznam, ale jeden taliansky tenista sa vola Mateo, a to sa mi paci, pekne meno
@autorka Ja mam chlapca menom Matteo. O Matea pre dievca som nepocula. Na prve pocutie to znie zvlastne, ale ked som si ho zopakovala viackrat,ano,paci sa mi. Ak sa paci tebe,to je dolezite. Ak ma niekto potrebu nejake meno zosmiesnit,vzdy si najde sposob. Ja som za dlhe roky prace v skolke uz pocula naozaj vselijake mena,ale nikdy mi nenapadlo za ne niekoho urazat, posmievat sa alebo nebodaj sa pohorsovat. Kazdy nech si vyberie podla seba. 🙂
@lubina mne sa páči aj ten tenista (Berettini)... 🙂
Radšej Martina
@kristiii ja mám Kristínu má 23 a napríklad ona stále hovorila že je spokojná s menom a nechcela by sa volať inak...
@kvetinka75 ako kazda, ktora sa tu pyta na nazor na posahane mena..🙄
Keď som pracovala v Rakúsku, mala som kolegyňu, ktorá sa volala Mattea, bola pôvodom z Bosny. Krásne meno, zvykla som si, ale teda tam sa nepoužívajú žiadne zdrobneniny, všetci ju oslovovali tak ako sa nám predstavila
Mne sa strašne páči v diskusiách, keď sa nájdu moralistky, ktoré idú spasiť svet tým, že začnú nadávať a urážať tie, ktoré sa nesprávaju podľa ich požiadaviek. Takže všetky, ktoré sme si dovolili vyjadriť negatívny postoj k menu, sme hlúpe matky a naše deti v škole sikanuju👌👌👍
Modrý koň ma každý deň vie rozosmiať 😆
Dcéra má spolužiaka Matea. Ale teda chlapec. V dievčenskej verzii som to ešte nepočula.
,,AUTOR
•
Dnes o 11:45
@annm81 samozrejme úplne s vami súhlasím.
Všetky deti to majú od svojich hlúpych matiek "
Hláška tisícročia
Nepaci sa mi. Znie ako Mateo a to je chlapcenske meno. Budu si z nej robit srandu a v dospelosti si "len' poklepu po cele preco jej to rodicia urobili.
Mateo ano, pre chlapceka, to je velmi pekne, Matea asi nie- nejako mi to nepasuje, ale to je len moj nazor, asi by som zo zaciatku nechapala keby mi napr syn povedal ze maju Mateu, ci mysli dievcatko, myslim aj to sklonovanie je take tazsie podla mna.
@danica2711 ano, tiez som tenisovy fanusik 🙂
@danii1 presne na balkane uplne normalne meno a nikto sa nepohorsuje ze je to muzske meno.
Podla mna velmi pekne meno😊👍
Poznám krásne dievcatko s týmto menom, tu v AT mi ani nenapadlo sa nad tým pozastavovat, snáď len že aj my sme pre chlapca uvazovali nad Mateo
V pôrodnici som mala na izbe mamku s dievčatkom s týmto menom. Myslím že hovorila že ho Má z chorvatska.

@kristiii tento komentár ma teda príjemne pobavil😅
A ďakujem za podporu