Meno Naira
Počuli ste už o tomto mene?
Aký máte naň názor?
zalezi od priezviska urcite, za mna su smiesne zahranicne mena a slovenske priezviska , najhorsie je combo s nejakym priezviskom kde je š, č a pod.. 🤷🏼♀️
Ale teda nikomu sa to tu nemusi pacit, staci ze sa rodicom, ostatni si zvyknu
Poznám osobne dievčatko s tým menom. Ale žije zahraničí. Je to krásna ,čistá duša.
Veľmi pekné, znie tak exoticky.
So zahraničným priezviskom úplne v pohode, s čisto rýdzo slovenským by som to nekombinovala.
Pekne meno, ale strašne zalezi od priezviska.
Je krasne a kludne aj k SK priezvysku. Mozno by som vtedy daka este pekne sk meno ako druhe 🙂
myslim si, ze pri sucasnych menach deti je to uz uplne jedno a rodicia mozu davat mena od vymyslu sveta
Len idiot da meno dietatu ako nazov penazi v ciernej africkej krajine - to rovno mu dajte meno "slovenska koruna", bude za rovnakeho idiota v zivote. "Naira je zákonným platidlom africkej Nigérie. Naira sa do obehu dostala 1. januára 1973, kedy nahradila nigérijskú libru "
Nepoznám, ale dnes v práci som si písala s nejakou Caira
@majkabambulik takže každý Frank je tiež každému za debila?
@majkabambulik kedysi (hadam aj 20 rokov dozadu) bola nejaka spevacka z USA s menom Nivea, udajne jej mama toto "meno" dakde zapocula a nevedela ze sa jedná o kozmetiku.... toto bude taky isty pripad.
@jaond19 😝 mas pravdu, ludia namiesto peknych tradicnych mien vymyslaju mena pre deti typu "velky idiot na 2" a "este vacsi idot na 7" a este sa tym aj chvalia
@bluka2 Franc je iba skráteným variantom neskorolatinského mena Franciscus.
Nepocula som taketo meno, ale ako som precitala nazov diskusie, hned ma uputalo a paci sa mi 🙂
Moja dcéra sa vola Naira Mochnačová😇 20 decembra oslavujeme 1 rok❤️

Nepocula.zaujimave..zalezi.aj od priezviska.
Naira Balažová asi noe
Naira Ormandy napriklad ano