icon

Meno pre chlapca

iwka242
13. aug 2022
martina1201
13. aug 2022

@iwka242 v kalendári ich je dosť a ešte viac mimo kalendára. Treba si sadnúť s oteckom a vyberať spoločne a najlepšie tak aby sa hodilo aj k priezvisku. Predsa len Sandokan Kováč je trošku ako päsť na oko.

alexka89
13. aug 2022

A pokračovanie?nič?či mi máme tvojmu dieťaťu vybrať meno?...kus od veci nie? Tak mu daj teda bartolomej ábo medard či Ignác a ani Svetozár či Alfonz není na zahodenie😆🤭

nikolasmahajcikova
13. aug 2022

Neviem prečo jej dávate take priblbe arogatne odpovede, veď sa normálne pýta. Ja som chcela odjakživa Noela a aj ho mám ale rozhodovala som sa medzi Adamom,Leom,Leonom, Alexom😀

dadka3450
13. aug 2022

@iwka242 mne sa páči Marek ale Peter

ilena
13. aug 2022

Simon, Oliver, Filip, Damian

drimonna
13. aug 2022

Je tu takýchto diskusii veľa, tak si ich prečo nepozriete? Prečo stále nové diskusie a tá istá otázka? Nemyslím to zle, ale keď zadáte do Google: Meno pre chlapca Modrý koník, tak vám to vyhodí všetky diskusie a môžete čítať do rána... 💙

martina1201
14. aug 2022

@nikolasmahajcikova a to je práve to, ty si meno mala vybraté a nemusela si sa pýtať. Len dohodnúť s otcom dieťaťa. Ale ona sa pýta na meno pre dieťa. To znie ako keby nemala vlastný názor na to, čo sa jej páči. V prvom rade sa meno musí páčiť jej, nie iným ženám. A keď tu bude mať 2500 príspevkov s 1875 menami tak si ako bude vedieť vybrať? To je to isté ako keď si otvorí kalendár a pozrie mena tam.