Meno pre chlapca
A pokračovanie?nič?či mi máme tvojmu dieťaťu vybrať meno?...kus od veci nie? Tak mu daj teda bartolomej ábo medard či Ignác a ani Svetozár či Alfonz není na zahodenie😆🤭
Neviem prečo jej dávate take priblbe arogatne odpovede, veď sa normálne pýta. Ja som chcela odjakživa Noela a aj ho mám ale rozhodovala som sa medzi Adamom,Leom,Leonom, Alexom😀
Simon, Oliver, Filip, Damian
Je tu takýchto diskusii veľa, tak si ich prečo nepozriete? Prečo stále nové diskusie a tá istá otázka? Nemyslím to zle, ale keď zadáte do Google: Meno pre chlapca Modrý koník, tak vám to vyhodí všetky diskusie a môžete čítať do rána... 💙
@nikolasmahajcikova a to je práve to, ty si meno mala vybraté a nemusela si sa pýtať. Len dohodnúť s otcom dieťaťa. Ale ona sa pýta na meno pre dieťa. To znie ako keby nemala vlastný názor na to, čo sa jej páči. V prvom rade sa meno musí páčiť jej, nie iným ženám. A keď tu bude mať 2500 príspevkov s 1875 menami tak si ako bude vedieť vybrať? To je to isté ako keď si otvorí kalendár a pozrie mena tam.

@iwka242 v kalendári ich je dosť a ešte viac mimo kalendára. Treba si sadnúť s oteckom a vyberať spoločne a najlepšie tak aby sa hodilo aj k priezvisku. Predsa len Sandokan Kováč je trošku ako päsť na oko.