Meno pre dieťa Melissa alebo Melanie
Ahojte maminky. Muž vybral meno Melissa alebo Melanie. Prosím, poraďte ktoré je lepšie?
Môžete dať aj dve mená...Melissa Melanie... Ja poznám Melissu aj Melaniu a za mňa skôr tá Melissa.
Mne sa dlho páčilo Melania,mužovi vôbec,takže mi neprešlo
Na úradoch a všade v bežnom živote ich budete musieť vždy hlaskovať . Podľa mňa keď už tak Melisa alebo Melánia (😐)
@martinka13 Áno asi bude s jedným S len. ☺️
@mendynka ja neviem ci tieto mena maju nejaku tazku karmu alebo co 😀 (samozrejme, myslim to odlahcene), ale poznam aj Melissu aj Melaniu a obe boli pre rodicov tazko zvladnutelne (jedna z nich este stale aj je). Samozrejme, nemusi to byt vas pripad, to som sem dala len tak na pobavenie. Kedze sa mi tieto mena viazu uz ku konkretnym osobam, ja by som sa asi nerozhodla pre ziadne z nich. Rozhodni sa ked sa dietatko narodi, vtedy ti pride to prave meno, pozries a vies, ze je to Melissa/Melanie a na to druhe meno si ani nespomenies.
@dajana1983 Nie, poviem, že manžel. 😁 Ja som chcela len počuť názory aj iných, nakoľko mne sa to Melisa zdalo veľmi čudné. A Melanie skôr mi znie predsa len slovensky. My bývame na dedine a tu také meno nieje, tak neviem, myslím, že v meste je to isto inak aj viac detí, preto sa pýtam, či sa napr. už niekto stretol s takým menom. 🙈
Ja som chcela Melaniu, len mám dvoch chlapcov 🙈 Ja keby mam vybrať,tak by bola určite Melánia.
Melanie, ale dala by som verziu Melánia. Ak máte Adama a Filipa, taká Melissa by znela divne (viem, nie vsetci sa pozerajú na meno súrodenca) a celkovo ak nemáte zahraničné priezvisko.
Obe su fajn. Raz na ihrisku bol jedna mala melisa a pacilo a mi to meno.nrzabudni ale ze melisa znamena medovka lekarska
@lenuliatko84 Ja som čítala, že je gréckeho pôvodu a znamená to med, včielka. 😆 Melánia je zas čierna, tmavá. A doma máme milovníka koní, Filipka. 🙈
@jantato Ja som toľko vymenovala mien a nič. Toto sa mi pacilo, ale potom začal, že sú aj lepšie mena a prišiel zo Zoe(Zouí), Gabriela, Melisa, Klarisa a neviem aké. Tak najlepšie z toho je tá Melisa, ale čo ja viem. 🙈 Možno ho v ešte presvedčím radšej na tú Melanku. 😆 A keď tak nech je aj Melisa, nakoniec tak či tak jej budem vravieť Meli. 😁
Asi Melissa.... mám známu Melániu a každý ju vola Melana a to je teda nič moc....
Určite Melániu... máme v rodine, posledné desiate dieťa mojej prababky sa tak volá, je to vznešené meno 😉... Máte pravdu, že je to viac slovenské, ale Melánia nie Melanie 🙂... Veľa šťastia nech je hlavne zdravé 🙂
Melissa by ju volali Lisa a to ke krajsie ajo melana 😄

@mendynka
@mendynka tak Adamka máme tiež nedávno sa nám narodil☺️ vyberte si meno z manželom sami, ak sa vás raz opýta kto mu vybral meno,poviete že modrý koník?nepotrebujete odobrenie ostatných ,je to vaše dieta a čo tam ostatných po mene.