icon

Meno pre dieťa Melissa alebo Melanie

mendynka
16. jún 2020

Ahojte maminky. Muž vybral meno Melissa alebo Melanie. Prosím, poraďte ktoré je lepšie?

dajana1983
16. jún 2020

@mendynka
@mendynka tak Adamka máme tiež nedávno sa nám narodil☺️ vyberte si meno z manželom sami, ak sa vás raz opýta kto mu vybral meno,poviete že modrý koník?nepotrebujete odobrenie ostatných ,je to vaše dieta a čo tam ostatných po mene.

drimonna
16. jún 2020

Môžete dať aj dve mená...Melissa Melanie... Ja poznám Melissu aj Melaniu a za mňa skôr tá Melissa.

nikpa
16. jún 2020

@mendynka v mojom okolí v priebehu pol roka 4 Melisy a kamoška ma 7 ročnú Melaniu, tu poznám len jednu. Tak si to ešte nechaj uležať v hlave a uvidíš. A porozmýšľaj aj o tom, ze mena si každý skracuje, podľa mňa obe budú mať skratku Mel 😀 tak možno je to aj jedno 😁

katka2505
16. jún 2020

Mne sa dlho páčilo Melania,mužovi vôbec,takže mi neprešlo

martinka13
17. jún 2020

Na úradoch a všade v bežnom živote ich budete musieť vždy hlaskovať . Podľa mňa keď už tak Melisa alebo Melánia (😐)

mendynka
autor
17. jún 2020

@drimonna To nie. ☺️

mendynka
autor
17. jún 2020

@martinka13 Áno asi bude s jedným S len. ☺️

mendynka
autor
17. jún 2020

@nikpa No veď práve,asi budú Mel, Meli, Melinka možno. 😁 Ale to Melanie mi ide stále krajšie a slovenskejšie ako Melisa, ale čo už. 🙈

mendynka
autor
17. jún 2020

@katka2505 A chlapy vymýšľajú také mená, že dovidenia. 😁

makova333
17. jún 2020

@mendynka ja neviem ci tieto mena maju nejaku tazku karmu alebo co 😀 (samozrejme, myslim to odlahcene), ale poznam aj Melissu aj Melaniu a obe boli pre rodicov tazko zvladnutelne (jedna z nich este stale aj je). Samozrejme, nemusi to byt vas pripad, to som sem dala len tak na pobavenie. Kedze sa mi tieto mena viazu uz ku konkretnym osobam, ja by som sa asi nerozhodla pre ziadne z nich. Rozhodni sa ked sa dietatko narodi, vtedy ti pride to prave meno, pozries a vies, ze je to Melissa/Melanie a na to druhe meno si ani nespomenies.

mendynka
autor
17. jún 2020

@drimonna Áno, to mi navrhol aj on, ale to je podľa už hotová katastrofa. 🙈

mendynka
autor
17. jún 2020

@dajana1983 Nie, poviem, že manžel. 😁 Ja som chcela len počuť názory aj iných, nakoľko mne sa to Melisa zdalo veľmi čudné. A Melanie skôr mi znie predsa len slovensky. My bývame na dedine a tu také meno nieje, tak neviem, myslím, že v meste je to isto inak aj viac detí, preto sa pýtam, či sa napr. už niekto stretol s takým menom. 🙈

jantato
17. jún 2020

Ja som chcela Melaniu, len mám dvoch chlapcov 🙈 Ja keby mam vybrať,tak by bola určite Melánia.

queen_el
17. jún 2020

Melanie, ale dala by som verziu Melánia. Ak máte Adama a Filipa, taká Melissa by znela divne (viem, nie vsetci sa pozerajú na meno súrodenca) a celkovo ak nemáte zahraničné priezvisko.

lenuliatko84
17. jún 2020

Obe su fajn. Raz na ihrisku bol jedna mala melisa a pacilo a mi to meno.nrzabudni ale ze melisa znamena medovka lekarska

mendynka
autor
17. jún 2020

@lenuliatko84 Ja som čítala, že je gréckeho pôvodu a znamená to med, včielka. 😆 Melánia je zas čierna, tmavá. A doma máme milovníka koní, Filipka. 🙈

mendynka
autor
17. jún 2020

@queen_el Máme iba Filipa, Adam máme vybrané, je keby to bol náhodou chlapec. 😁 Áno,ale nechceli sme nič z dĺžňom. Preto sme zvolili takú verziu, ale je to v podstate to isté..

laila22
17. jún 2020

@mendynka aj mne sa paci Melanie, je také nežnejšie 🙂

mendynka
autor
17. jún 2020

@jantato Ja som toľko vymenovala mien a nič. Toto sa mi pacilo, ale potom začal, že sú aj lepšie mena a prišiel zo Zoe(Zouí), Gabriela, Melisa, Klarisa a neviem aké. Tak najlepšie z toho je tá Melisa, ale čo ja viem. 🙈 Možno ho v ešte presvedčím radšej na tú Melanku. 😆 A keď tak nech je aj Melisa, nakoniec tak či tak jej budem vravieť Meli. 😁

jantato
17. jún 2020

@mendynka nooo, ja by som tiež bojovala 😂

bellovag
17. jún 2020

Asi Melissa.... mám známu Melániu a každý ju vola Melana a to je teda nič moc....

munlkak
17. jún 2020

Určite Melániu... máme v rodine, posledné desiate dieťa mojej prababky sa tak volá, je to vznešené meno 😉... Máte pravdu, že je to viac slovenské, ale Melánia nie Melanie 🙂... Veľa šťastia nech je hlavne zdravé 🙂

mendynka
autor
17. jún 2020

@makova333 Ďakujem, ale asi dáme tu Melisu. S jedným S. ☺️

mendynka
autor
17. jún 2020

@munlkak Nechceli sme s dĺžňom meno. ☺️

mendynka
autor
17. jún 2020

@bellovag Lenže aj preto sme chceli Melanie (Melany) a nie Melániu kvôli tomu Melana. 😆

mendynka
autor
17. jún 2020

@munlkak Lebo Melánie bežne volajú MELANA.. 🤔

limetka69
17. jún 2020

@mendynka ktore sa viac hodi k priezvisku? Za mna melissa je krajsie. Melanie si predstavim Mel B zo spice girls 😄

limetka69
17. jún 2020

Melissa by ju volali Lisa a to ke krajsie ajo melana 😄

mendynka
autor
17. jún 2020

@limetka69 Tak áno, dáme Melisu s jedným S. Baby na tu presvedčili. 🙈

kinka555
17. jún 2020

@mendynka my mame Melisu, volame ju Meli, Mel, Meliska, Melka.. skaredo sa jej povedat neda, je to krásne meno ❤