icon

Meno pre dieťa Melissa alebo Melanie

mendynka
16. jún 2020

Ahojte maminky. Muž vybral meno Melissa alebo Melanie. Prosím, poraďte ktoré je lepšie?

mendynka
autor
17. jún 2020

@lola1986 Ďakujem. ☺️ Ja som položila otázku, ktorú normálny človek pochopí. A kto ju nechápe a ma potrebu si tu ventilovať svoje komplexy, nech sa páči. 🤣🤦 Lebo som sa nepýtala, či sa to niekomu páči alebo nie a myslím, že moja otázka j dosť jasná a stručná. 🤣 Ďakujem za chapavych ľudí ako ste vy a asi aj jedna z mála. 😉

lauriinkaa
17. jún 2020

@mendynka moja mama aj sestra sú Melanky, ale slovenské Melánie 😁 je to krasne meno a Mel, Meli je u oboch, ale za mna Melany 🤗

lola1986
18. jún 2020

@mendynka ďakujem drzim Vam palce...uvidite nakoniec rozhodnutie pride samo od seba s tym menom🍀🌹🌼

mendynka
autor
18. jún 2020

@lauriinkaa Ďakujem, aj tak je to pekne, aj krajšie, som nevedela, že aj tak sa to dá napísať. 😉

mendynka
autor
18. jún 2020

@mendynka Ďakujem. 😉😉

mendynka
autor
18. jún 2020

@lola1986 ďakujem. 😉

ivuska147
18. jún 2020

@mendynka za mňa určite Melissa - Melisska. Melanie je krásne meno ale neda sa zdrobňovať, čo je škoda 🤗 (Napadá ma len Melinka). Hádam správne vyberiete🥰

mendynka
autor
19. jún 2020

@ivuska147 Mel, Meli, Melinka, Melka ale naj je aj tak Melany. 🙈 Ďakujem za názor. ☺️ Ale asi skôr tá Melisa. 🙈

rebekamarcusko
19. jún 2020

@mendynka mne sa viac paci Mlissa 😍🙂

obleckonika
23. jún 2020

Naše dievčatko sa volá Melany aj mužovi aj mne sa to meno veľmi páčilo iba natom jednom mene sme sa zhodli 😁 voláme ju Mel Meli😊 mužovi sa páčilo Kiara,Rebeka ale mne už nie😁😂

wicka5
23. jún 2020

mne sa paci viac Melanie 🙂

mendynka
autor
23. jún 2020

@obleckonika Rozmýšľam, ze Melany je krajšie ako Melanie. Aj si ju dám, tá Melissa mi stále nejde akosik, aj keď som rozmýšľala, že dám teda Melisu, nejak mi to nedá a stále mám pocit, že Melany je to to pravé. 🙈

jantato
23. jún 2020

@mendynka keď to tak citiš, tak nevahaj , daj si Melany...

obleckonika
23. jún 2020

Melany je podľa mňa prekrásne meno 😊 každý človek je iný a každému sa páči niečo úplne iné, len nechápem načo to komentujú tie ženy ktorým sa tie dve mená nepáčia 😂. Keď to tak cítiš,tak neváhaj daj Melany a hotovo veď ti vieš najlepšie čo bude najvhodnejšie,najkrajšie meno pre tvoje dievčatko.😊

mendynka
autor
24. jún 2020

@obleckonika Ďakujem. ☺️ Viem že isto sú aj krajšie mena a je pravda, že každému sa páči niečo iné, no vyberalo sme tak, ktoré mená u nás niesu. Napr mne sa nepáči Nina, Nela, Sofia, Viktória, Ema, Mia atď a to asi preto, že je toho všade už veľa.

lauriinkaa
24. jún 2020

@mendynka áno, Melany je také vznešené, nežné a zároveň nevieš povedať škaredo. My sme dali tiež asi netypické pre dnešnú dobu, Annu a bolo nám jedno kto si čo myslí, hlavne, že sa páčilo nám 😍 rozhodni sa dobre, meno dávaš len raz. 🙂

heidi4
24. jún 2020

@mendynka Ak mozem, rada by som hlasovala za Melánia. Po slovensky. A mne odjakziva meno Melissa pripomina sladku omacku melasa, alebo "malu vilu s kozami" z 2 a pol chlapa. Tak Melissa za mna 0 bodov, ale samozrejme, rozhodnutie je len na vas dvoch.

kittykat22
24. jún 2020

@mendynka pri tej melisse mi vadia dve S. Akonahle bude niekde pisat uradne papiere, diktovat do telefonu, tak bude musiet prizvukovat melissa s dvomi S. Ja mam dlhe zahranicne priezvisko s ova, a su dni, kedy by som sa najradsej volala Mrkvičková, aby som milion krat za zivot nemusela hlaskovat a objasnovat meno.

lucyluv
25. jún 2020

Hoci mne sa nepaci ani jedno meno, ale kedze sa mi paci meno Melania, priklonila by som sa skor k tej Melanie

mendynka
autor
25. jún 2020

@heidi4 Bude to Melany. 🙈

heidi4
25. jún 2020

@mendynka vzdy lepsie nez lepkava melasa 😊😊😊👍

mendynka
autor
25. jún 2020

@heidi4 😆😆😆

jente
3. júl 2020

@mendynka obe mena su krasne pre dievcatko 🙂 neboj sa ani jedneho. Kazde dievcatko je pysne na svoje meno ked je zahranicne 😊. Aspon ja som potom vzdy tuzila mat zahranicne.

heidi4
3. júl 2020

@jente Ked ''aspon ty'', tak hovor za seba, nie za ''kazde dievcatko''. Iste si sa ''KAZDEJ'' na svete nepytala, tak nezvelicuj.

bettymacd
3. júl 2020

Mne rozhodne Melánia.
V práci popri VŠ sme mali jednu a volali sme ju Meli...to je 10 rokov dozadu a doteraz si na to spomeniem, že aké netradičné.
Mne sa Melissa nepáči.

bettymacd
3. júl 2020

@jente Melánia je od kedy zahraničné 🙈🙈🙈🙈🙈

jente
5. júl 2020

@heidi4 jooooj 😆 ved tu moju odpoved tak strasne neprezivaj....

jente
5. júl 2020

@bettymacd Melany napisala autorka a Melissa je zabranicne. Nepise Melania

petkajojko
17. sep 2020

@mendynka mame melisku a je to pokladik má už tri roky 🥰

petra844
23. jan 2024

@deti95060810 ty tusim rada komentujes vsade ako pozeram ze sa dost nudis