Meno pre dieťa Melissa alebo Melanie
Ahojte maminky. Muž vybral meno Melissa alebo Melanie. Prosím, poraďte ktoré je lepšie?
@mendynka moja mama aj sestra sú Melanky, ale slovenské Melánie 😁 je to krasne meno a Mel, Meli je u oboch, ale za mna Melany 🤗
@lauriinkaa Ďakujem, aj tak je to pekne, aj krajšie, som nevedela, že aj tak sa to dá napísať. 😉
@mendynka mne sa viac paci Mlissa 😍🙂
Naše dievčatko sa volá Melany aj mužovi aj mne sa to meno veľmi páčilo iba natom jednom mene sme sa zhodli 😁 voláme ju Mel Meli😊 mužovi sa páčilo Kiara,Rebeka ale mne už nie😁😂
mne sa paci viac Melanie 🙂
@obleckonika Rozmýšľam, ze Melany je krajšie ako Melanie. Aj si ju dám, tá Melissa mi stále nejde akosik, aj keď som rozmýšľala, že dám teda Melisu, nejak mi to nedá a stále mám pocit, že Melany je to to pravé. 🙈
Melany je podľa mňa prekrásne meno 😊 každý človek je iný a každému sa páči niečo úplne iné, len nechápem načo to komentujú tie ženy ktorým sa tie dve mená nepáčia 😂. Keď to tak cítiš,tak neváhaj daj Melany a hotovo veď ti vieš najlepšie čo bude najvhodnejšie,najkrajšie meno pre tvoje dievčatko.😊
@obleckonika Ďakujem. ☺️ Viem že isto sú aj krajšie mena a je pravda, že každému sa páči niečo iné, no vyberalo sme tak, ktoré mená u nás niesu. Napr mne sa nepáči Nina, Nela, Sofia, Viktória, Ema, Mia atď a to asi preto, že je toho všade už veľa.
@mendynka áno, Melany je také vznešené, nežné a zároveň nevieš povedať škaredo. My sme dali tiež asi netypické pre dnešnú dobu, Annu a bolo nám jedno kto si čo myslí, hlavne, že sa páčilo nám 😍 rozhodni sa dobre, meno dávaš len raz. 🙂
@mendynka pri tej melisse mi vadia dve S. Akonahle bude niekde pisat uradne papiere, diktovat do telefonu, tak bude musiet prizvukovat melissa s dvomi S. Ja mam dlhe zahranicne priezvisko s ova, a su dni, kedy by som sa najradsej volala Mrkvičková, aby som milion krat za zivot nemusela hlaskovat a objasnovat meno.
Hoci mne sa nepaci ani jedno meno, ale kedze sa mi paci meno Melania, priklonila by som sa skor k tej Melanie
Mne rozhodne Melánia.
V práci popri VŠ sme mali jednu a volali sme ju Meli...to je 10 rokov dozadu a doteraz si na to spomeniem, že aké netradičné.
Mne sa Melissa nepáči.
@mendynka mame melisku a je to pokladik má už tri roky 🥰
@deti95060810 ty tusim rada komentujes vsade ako pozeram ze sa dost nudis

@lola1986 Ďakujem. ☺️ Ja som položila otázku, ktorú normálny človek pochopí. A kto ju nechápe a ma potrebu si tu ventilovať svoje komplexy, nech sa páči. 🤣🤦 Lebo som sa nepýtala, či sa to niekomu páči alebo nie a myslím, že moja otázka j dosť jasná a stručná. 🤣 Ďakujem za chapavych ľudí ako ste vy a asi aj jedna z mála. 😉