icon

Meno pre dievča Laura, Stela a Nela

1. máj 2021
Strana
z2
danielkova
2. máj 2021

Moja malá je síce ešte v brušku ale bude to tiež Laura

yvoneta
2. máj 2021

@fadama máš pravdu

fadama
2. máj 2021

@yvoneta 🤷‍♀️

yvoneta
2. máj 2021

@fadama takto... Ja osobne som rozmýšľala nad menom Laura, páči sa mi, ale po mojej skúsenosti s deťmi, ktorú som vyššie spomenula, som sa rozhodla inak. To však neznamená, že mamičky tu musia byť hnusné. Čo sa mňa týka, iba som opísala, čo som zažila a ako to ovplyvnilo moje rozhodovanie.

petkasaurus
2. máj 2021

@yvoneta na kazde meno sa da najst prezyvka.. A zeby zrovna Larva bolo nejake neprekonatelne zahambujuce, to nie..

fadama
2. máj 2021

@yvoneta nemyslela som konkrétne v tejto diskusii.
Tiež som si užila s mojím prvým menom. 🤷‍♀️

lulu1812
2. máj 2021

Ja mam Stellu 😊 ked sa mi narodila jedinu co som vedela bola Zazvorkova aktualne ich je uz viac aspon u nas v okoli. Ale nemenila by som

lulu1812
2. máj 2021

@fadama deti su len take ake im davaju rodicia priklady...moju tiez v skolke prezyvali Pastelka a nerobila si z toho tazku hlavu...

fadama
2. máj 2021

@lulu1812
Pastelka je pekne 😆😁

andy1789
2. máj 2021

Mne osobne sa nepáči ani jedno, ešte Nela ako tak, ale ja skôr oblubujem meno Nala, podobné ako Nela ale s Áčkom a na Slovensku sa až tak často nepoužíva 😆

karolinakr
3. máj 2021

Tu hovorili, že Stela nie je caste.Ja mam praveže sťastie na Stelu, v obchode alebo na ihrisku stale niekto Stelu vola
Laura je pekne ( alebo Karin)

karolinakr
3. máj 2021

Čo sa tej Nely tyka, tak Nela Pociskova spravila boom tohto mena- mlada, krasna talentovaná,uspešná, tak vela ludi to meno dáva...aj zasluhou nej.
Ja mam praveze velmi negativnu jednu osobu Nelu a ta mi to meno tak sprotivila, ze nikdy v živote by som ho nedala

simona92101
3. máj 2021

@yvoneta mam dcerku Lauru,odjakziva som mala toto meno vysnene pre dceru,a keby jej niekto takto skaredo povedal,ruky nohy by som mu dolamala,je to vizitka rodicov.na kazde meno sa da najst posmesna prezyvka,vsetko je to o inteligencii daneho jedinca..mojej mame sa pred 35 rokmi smiali ci mala pri vybere mien pre deti naopak kalendar,na vtedajsiu dobu boli mena Milota a Simona divne nezvycajne,teraz je Simona na kazdom rohu..

frndza
3. máj 2021

Vždy sa mi páčilo meno Laura. Ale doma mám Stellku ❤

michellemary
4. máj 2021

Stella, s dvoma l, krásne meno s krásnym významom 🙂

janezz
25. máj 2021

@fadama aj ja s priezviskom za slobodna celú ZŠ 🙄 a ešte som sa aj vydala tak, že malá určite bude počúvať posmešky, ale snažíme sa ju naučiť, že si z toho nemá nič robiť.
A mimochodom máme Lauru 😊

fadama
25. máj 2021

@janezz jasné, aj na priezviská si nájdu výsmech.
Krásne meno ste vybrali 😂😊😊

adkoalauri
19. jún 2021

Mám 40 rokov,volám sa Laura a nikdy som kvôli menu netrpela..ak by som mala dcéru,tiež by bola Laurka- podľa muža najkrajšie meno aj keď mne sa strašne páči Lavínia

Strana
z2