icon

Meno Ragnar

zuzka2610
8. dec 2021
beata_k
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
oli18
8. dec 2021

@taga no veď Ragnarik, Ragnariček, Ragnarko😅

kittykat22
8. dec 2021

Pri vybere treba mysliet aj na to, ze dieta bude zit niekde v Puchove, Presove alebo v Ziline. A nie na Netflixe.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
hsara99
8. dec 2021

100x radšej Ragnar ako napríklad Ignác a pod.

mikadooo
8. dec 2021

@zuzka2610 ja že to je názov nejakého lieku 🤭🤭🤭. Prepáč. Nepoznám to meno. Vlastne už poznám. Ale pre malé dieťatko v škôlke to bude dosť za trest... Vouám sa Uagnau. Musíte ho potom rýchlo naučiť r 🙂.

miadi
8. dec 2021

@beata_k ta jeho žena bola perfektna mna to dako prestalo bavit ked sa na nu vyprdol koli tej druhej ze len ju zbadal a bol z nej paf. Na zaciatku bol simpos a potom uz taky hňup ze som to vzdala :D

jana_eyre_2
8. dec 2021

Mne sa Ragnar veľmi páči, škandinávske mena mi prišli vždy krásne.. a má pekny význam, co je premna vždy dôležite.. znie presne tak aky má vyznam.. páči sa mi aj to r aj g.. mám syna Edgara, každý ohovaral práve tie dve písmena v tom mene.. mne to práveže znie super.. avšak na Slovensku veľa pochopenia k nezvyčajnému menu nečakaj, neviem ako v iných krajinách, ale u nás sú na to ľudia strašné vysadeni a vedia riadne kritizovať veci čo sa ich netýkajú..

jana_eyre_2
8. dec 2021

Už čítam.diskusiu.. ženy vy viete byť fakt neskutočne 😒

beata_k
Odpoveď bola odstránená
karmen118
8. dec 2021

Meno je pekné, ak sa hodí k priezvisku prečo nie. Je to len na vás 🙂

miadi
8. dec 2021

@beata_k Mne slo na nervy to nasilie ale potom aj dejovo mi to slo na nervy niekde som prestala ked sa Rollo isiel ozenit s dakou francuzskou princeznou. Prve 2-3 serie boli naj, a potom Ragnar aj nejak napuchol 😀uz tak nelahodil oku 🤣

beata_k
Odpoveď bola odstránená
januarova
8. dec 2021

@zuzka2610 a volať ho budeš Ragnarko? 😀
Och, ženy čím rozmýšľate....

tatisna
8. dec 2021

@zuzka2610 mne sa páči. Neboj, v škôlke a škole bude na Slovensku veela deti s neobvyklymi menami. Teraz je to proste in, čím neobvyklejsie meno,tým lepšie, takže ak sa Ti páči, kľudne daj. Ja osobne mám rada pestrosť v menách. Náš malý mal v škôlke spolužiačky Satine, Amia (to už je aj bežné meno dnes), Mattea, a ešte zopár čo si už nespomínam ale predtým som ani nevedela že také mená existujú...

kikuska872
8. dec 2021

@zuzka2610 opýtaj sa starejšich čo spolu jedia s Odinom za jedným stolom vo Valhale. 🙃

michalka4193
8. dec 2021

@misulkar nie to je z vikongoch

nikha2809
8. dec 2021

Mne to pripomína Ragnarock 🤷

mironka
8. dec 2021

@ella_price urcite su späti so severskou kulturou....casto chodia do Jysku. 😏 Ja som si medzi postelnymi oblieckami nasla uz mena mojich troch deti. 🤦

miadi
8. dec 2021

@beata_k inak je to fajn meno len musi sadnut ako šerbel na rit 😂nemoze to byt chlapik ako z Big Bang theory.. znamena bojovnik. A malo by sa hodit k priezvysku .. Keby sa Sheldon volal Ragnar bolo by to vtipne.

akbara77
8. dec 2021

@zuzka2610 pre psa super...pre dieťa.strasne. Prečo si ľudia myslia, že s takýmto menom bude ich dieťa výnimočné? Skôr bude terčom vysmechu...vyminocne.mozu byť aj Martinky, Zuzanky, Janka, Palkovia, Petkovia.Nerobte to svojim deťom, deti v škole vedia byť veľmi kruté

ella_price
8. dec 2021

@mironka Alebo si môže vybrať z Ikei nejakého Dombåsa 😆😆

beata_k
Odpoveď bola odstránená
michalka4193
8. dec 2021

@zuzka2610 mne sa mení Ragnar paci a s menom sa vyvíja osobnosť ja by som do toho šla 💞

sulejmanka
8. dec 2021

@miadi ja som to,ak dovolíte, pomenovala ako jednu z nevýhod takého mena, keďže má dva R-ka Mamička si dá dieťaťu meno, aké sama uzná za vhodné.

miadi
8. dec 2021

@sulejmanka hej ale to je len mozna nevyhoda, ja som len poznamenala ze nie kazde dieta ma problem s vyslovenim R napriklad moje nikdy ten problem nemali. Takze to dopredu nezisti a keby aj logoped vie naucit R ak by bol problem. Niekto hlada problem kde nie je iny zas hlada riesenie..kazdy sme iny.

jana_eyre_2
8. dec 2021

@mikadooo napísala by si to aj keby sa niekto pýtal na meno Robert? Že "uolam sa uobeut"? Nemyslím si..

Deti sa učia vysloviť R zväčša okolo 5-6 rokov, rozprávať začnú tak okolo 2.. to naozaj sa má človek rozhodovať kvôli 3-4rokom života kým sa dieťa naučí vysloviť svoje meno správne?

andreatytler
9. dec 2021

@zuzka2610 Celkom sa mi paci ked sa vyslovi, ale ked ho vidim napisane, nie je pekne. Asi koli tomu g... to pismenko sa mi nikdy nepacilo... taky poskrucany cervik.
Moja prva asociacia bola Svako Ragan.😀

mikadooo
9. dec 2021

@jana_eyre_2 no my máme uastika doma a väčšinou mu nikto nerozumie ako sa volá 🤭🤭🤭. Meno Ragnar nie je na sk vôbec známe, čiže to už absolútne nikto nebude tušiť ako sa vlastne ten chlapec volá, keď sa ho aj niekto v škôlke opýta... Ale je to plne vec mamičky, nech si ho nazve ako chce. Najbližšie okolie si zvykne. A snáď sa mamička nebude vytáčať že nikto si nevie na prvý/druhý/tretí krát zapamätať, ako sa jej syn volá 🤷.